Marcel Vela, anunț de ultimă oră: "În următoarele două luni..."

Author: Bianca Hriscu

Marcel Vela, anunț de ultimă oră. Ministrul Afacerilor Interne a precizat ce schimbări importante vor avea loc în cadrul Poliției Române.

Marcel Vela, anunț de ultimă oră.

Ministrul Afacerilor Interne a anunțat public noile achiziții care vor fi făcute în perioada imediat următoare.

Citeste si: Amenzi masca obligatorie: cat platesti daca nu porti masca in spatiile deschise

Marcel Vela, anunț de ultimă oră: "În următoarele două luni..."

După cum a anunțat ministrul Afacerilor Interne, în următoarele două luni, toți polițiștii vor primi pistoale Beretta de ultimă generație. Marcel

Vela a subliniat importanța acestei măsuri, menționând că noul armament le va fi de mare ajutor polițiștilor în lupta împotriva infracționalității.

"În următoarele două luni, toți polițiștii vor primi pistoale Beretta de ultimă generație. Astăzi am avut un eveniment important pentru Poliţia Română, un moment, dacă pot să spun aşa, de răscruce în evoluţia activităţii Poliţiei Naţionale, în special a celei de Ordine Publică şi a Poliţiei Rutiere, pentru că iată, după mulţi zeci de ani, începând de astăzi, Poliţia Naţională se dotează cu armament nou, cu pistoale Beretta de ultimă generaţie, care sunt şi vor fi

asamblate în România, la Romarm, la un preţ excelent, jumătate din preţul pieţei comerciale. Acest pas important spre normalitate este şi eficient, cu costuri foarte mici şi necesar, dar în mod esenţial este extrem de important pentru siguranţa poliţiştilor şi în acelaşi timp pentru o eficienţă şi o eficacitate a luptei lor împotriva infracţionalităţii.", a spus Marcela Vela, la un eveniment de prezentare a noilor achiziţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în cazul poliţiştilor, potrivit hotnews.ro.

Citeste si: Focar de coronavirus intr-o renumita statiune turistica din Austria! Autoritatile sunt in alerta! 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Marcel Vela trage un semnal de alarmă: "Situația este dramatică, acest virus..."

Marcel Vela trage un semnal de alarmă.

După ce numărul cazurilor noi de coronavirus a crescut semnificativ, ministrul de Interne s-a declarat îngrijorat.

Marcel Vela trage un semnal de alarmă.Cu toate că autoritățile afirmă că pot gestiona în continuare criza coronavirusului, numărul mare de îmbolnăviri din ultimele săptămâni reprezintă un motiv de îngrijorare.

Marcel Vela a făcut apel la responsabilitate și a avut un mesaj pentru toți cei care nu cred în existența noului coronavirus. Ministrul de Interne i-a sfătuit pe cei care nu iau în seamă coronavirusul să meargă și să discute cu familiile celor care au pierdut pe cineva drag din cauza acestui virus.

Deși este optimist că lucrurile vor putea fi controlate în continuare și că situația nu va scăpa de sub control, Marcel Vela recunoaște că virusul este unul foarte periculos și poate ataca fără să țină cont de vârstă.

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela, fiica lui Emi Pian! E cunoscuta in toata Europa!

"Mă bazez foarte mult pe responsabilitatea românilor. Cei care nu respectă aceste reguli sunt destul de puțini. Ii rog pe toți acești cavaleri ai drepturilor și libertăților unor idei așa mai politico-electorale să meargă la familiile care încearcă această situație dramatică, să discute cu cei care sunt într-o situație tragică și au pierdut pe cineva drag. Eu am discutat cu familia unor colegi din MAI care nu mai sunt, din păcate, astăzi printre noi, care au murit îmbolnăviți de acest covid și vă rog să mă credeți că situația este crâncenă. Situația este dramatică, acest virus există, este foarte agresiv, este invizibil, este un dușman care atacă și tineri, și adulți și seniori. Nu distinge între bărbați și femei, între tineri și bătrâni sau între cetățenii dintr-un județ sau altul, cu atât mai mult între suporterii unui partid sau altul. Așadar, cred că e nevoie de o solidaritate și o responsabilitate generală în toată țara. Eu sunt optimist și cred că vom reuși. Este păcat ca unii politicieni să promoveze teze, idei, scenarii, conspirații doar pentru a capacita și a acumula unele voturi, neținând seama de o realitate cruntă: în România, în prezent mor compatrioți de ai noștri.", a spus Marcel Vela, potrivit  digi24.ro.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ludovic Orban: „Deficitul este un deficit îngrijorător”

 

Taguri: