Manele de jale, coroane de 5 metri inaltime, zeci de kilograme de carne si bauturi fine fara numar, toate pentru priveghiul regal. Doar unul a fost Fane Spoitoru

Sotia lui Fane Spoitoru dirijeaza si organizeaza singura priveghiul si inmormantarea celui care a fost seful lumii interlope.

Nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul este verificat si pus la locul lui.  Chiar si coroanele  trebuie depuse in functie de importanta si rangul familiei care-si ia ramas bun.

Coroana din flori albe pe care scrie "Te-am iubit si te voi iubi pentrut totdeauna", trimisa de Claudia, fiica lui Fane Spoitoru, nu era pozitionata unde trebuie, asa ca imediat este  mutata langa cea adusa de Danut Vancica si cumatrul Florin Salam.

De bodyguarzii imbracati in negru nu se trece! Curiosii nu au ce cauta la priveghi si doar familia, prietenii si apropiati pot sa ajunga in cele doua corturi amenajate la baza sportiva din Cernica.

Regele manelelor a a adus o coroana  speciala. O cruce din trandafiri rosii si albi care a fost asezata chiar la intrarea in cortul unde odihneste trupul lui Fane Spoitoru in sicriul cu aer conditionat si sticla securizata pentru care familia a cheltuit mai bine de 12.000 de euro. De fapt, toti apropiatii au adus coroane special facute pentru Fane Nemuritorul.

Priveghiul de noaptea trecuta, in care jalea a prins glas prin vocea celebrilor Adrian Minune, Florin Salam si Sorin Copilul de Aur, va fi urmat in aceasta noapte de un ospat cu berbecut si purcelus la protap. Va urma inca o noapte alba cu manele de jale in Cernica, doar maine e inmormantarea princiara.

Nu putini sunt cei care ii vor plange la capatai. Daca in aceasta noapte sunt asteptati peste 2.000 de oameni, maine, la inmormantarea de la cimitirul Bellu, numarul va fi dublu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate