"MAMMA MIA!" – pachete speciale pentru spectacolele din Bucureşti, Oradea, Timişoara şi Galaţi

,

În perioada 25 decembrie 2018 - 15 ianuarie 2019, pachetele de „Bilete pentru familie si prieteni" au discount 15% pentru 4 bilete şi 20% pentru peste 8 biletele cumpărate.

Dans, muzică, o frumoasă poveste despre iubire şi prietenie spusă pe versurile celebrelor piese ABBA, costume spectaculoase, într-un decor de vacanţă, în interpretarea unora dintre cei mai îndrăgiţi artişti români.

Loredana Groza, Ana Munteanu, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temişan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi vor putea fi văzuţi pe 28 decembrie, la Sala Palatului, în ultima reprezentaţie „MAMMA MIA!” din acest an. 

Fanii celui mai iubit musical din România, dar şi cei care îşi doresc să afle povestea Sophiei şi a lui Sky, a Donnei, a lui Bill, Sam, Harry sau a Tanyei şi a lui Rosie trebuie să ştie că anul viitor va aduce mai multe reprezentaţii „MAMMA MIA!” în ţară, respectiv în oraşele Oradea (14 februarie), Timişoara (16 februarie), Galaţi (3 martie).

Toţi cei care doresc să achiziţioneze bilete de acum pentru spectacolele din Bucureşti, Oradea, Timişoara, Galaţi trebuie să ştie că în perioada 25 decembrie 2018 - 15 ianuarie 2019, pachetele de „Bilete pentru familie si prieteni" au discount 15% pentru 4 bilete şi 20% pentru peste 8 biletele cumpărate.

 

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - Prima parte - VIDEO. Akebono, scos din emisiune de ceilalți concurenți. A sărit din nou la bătaie!

Coronavirus în România, 20 septembrie 2020. 1.231 de cazuri noi și 33 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 20 septembrie. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE

Adrian Streinu Cercel trage un semnal de alarmă: "Acest virus se plimbă pe stradă. Sunt oripilat de ceea ce avem la Institut!" Ce se poate întâmpla în perioada următoare?

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies