Mama PLANGE, dar copilul are SANSE! Daria, fetita care invata sa zambeasca. Salvarea ei depinde de noi

Un copil incepe sa vorbeasca pana in varsta de 2 ani, aproape fara niciun ajutor. In schimb, un copil cu autism fara terapie verbala si comportamentala abia articuleaza cateva sunete.

Daria este intr-o astfel de situatie. Mamica ei nu a putut sa accepte ca fetita ei va trai toata viata fara sanse de vindecare.

"Cele mai grele momente ale terapiei erau atunci cand vedeam ca Daria are progrese,si cu toate acestea eu nu am bani sa continui terapia, care costa 1.000 de euro pe pe luna!”, ne marturiseste Ana.

Pentru multi copii, integrarea in societate este ceva natural. Pentru copiii cu autism insa, terapia specializata ramane unica sansa la o viata independenta. La centrul de autism, Daria impreuna cu alti copii lupta pentru o viata normal.

Colega noastra Paula Chirila si fiica ei au vizitat-o pe Daria la ea acasa. Cele doua fete, desi au varste diferite, au petrecut impreuna cateva ore. In lumea copilariei, suferinta nu ar trebui sa existe!

Doar cu ajutorul dumneavoastra putem reusi! Puteti sprijini interventia specializata pentru copiii afectati de autism prin donatii de 2 Euro la numarul de SMS 8839.
##VIDEO90428##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate