Mama Luizei Melencu a fost invitata de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri după-amiază, într-o declarație de presă, că Monica Melencu, mama fetei ce ar fi fost sechestrată, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, va fi primită vineri la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a fost întrebat dacă a solicitat o întâlnire cu mama Luizei Melencu, iar președintele a confirmat informația.

Da, este adevărat. Am rugat un consilier prezidențial să o primească pe doamna Melencu. Vineri”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă a fost informat despre reținerea făcută astăzi de DIICOT în acest caz, șeful statului a răspuns doar că „este o informație publică”.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat astăzi că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12:00, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, a declarat Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

În 2 decembrie, Luiza Melencu ar fi trebuit să împlinească 19 ani.

sursa: digi24.ro

Citeste si: BREAKING Gheorghe Dincă și-a SCHIMBAT declarația la DIICOT: Detalii TERIFIANTE despre cum a UCIS-O pe Alexandra Măceșanu

Citeste si: BREAKING NEWS! INML a anunțat ale cui sunt oasele găsite pe câmp, la doar 30 km de Caracal

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies