Mama lui Stefan Ciuculescu vorbeste pentru prima data despre sansele Faimosului la Marele Trofeu: "Va fi nominalizat de Zanni. Nu cred ca va avea sanse..."

,
Mama lui Stefan Ciuculescu, dezvaluiri despre fiul ei
Ce crede mama lui Stefan Ciuculescu despre parcursul fiului ei la Survivor Romania

Mama lui Stefan Ciuculescu a dezvaluit in premiera cum vede lucrurile in ce priveste atutidinea Faimosului in raport cu ceilalti concurenti, in special Zanni si Sebastian Chitosca.


In articol:

Mama lui Stefan Ciuculescu a vorbit pentru prima data la Stafeta Mixta despre parcursul fiului ei la Survivor Romania. Alina Ciuculescu este de parere ca in momentul de fata aceste tensiuni intre Faimosi sunt cumva normale, mai ales cand este vorba de suprematie. Iar in ce priveste conflictul de proportii dintre Stefan, Zanni si Sebi, Alina Ciuculescu spune ca atunci cand este vorba de sportivi de performanta, reactia lor e normala pentru ca simt sa se descarce.

Alina Ciuculescu despre sansele lui Stefan Ciuculescu la Marele Trofeu Survivor Romania

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert, favoritul publicului, accidentare grava la Survivor Romania! Ce se intampla cu Razboinicul in aceste momente

'Orice sportiv de performanță este vulcanic. Sunt sporturi și sporturi, dacă nu ai o personalitate, nu poți să faci sport de performanță. La un moment dat explodezi. Este normal și la Sebastian și la Zanni și la Ștefan. Fiecare se manifestă în felul lui.  Fiind de atâtea săptămâni favorit, ceilalți simt presiune, dar nu sunt în pielea lor. Le este puțin frică unuia de celălalt.

Ce spune Alina Ciuculescu despre parcursul lui Stefan la Survivor Romania
Alina Ciuculescu despre sansele reale ale lui Stefan la Trofeul Survivor Romania

Eu dacă mi-aș face o alianță și cred că așa ar face și Ștefan, noi suntem oameni de cuvânt, nu aș renunța la alianță, aș face orice ca să meargă bine.

Probabil asta urmăresc și ei. Cred că toți așteaptă să ajungă la individuale, să răsufle ușurați și să își vadă de drumul lor. 

Să fiu sinceră, la noi a fost o surpiză când a plecat Ștefan.  A fost pe repede înainte. Eu eram la campionat, m-a sunat și mi-a zis că merge la Survivor. Nici nu ne-am întâlnit, deci nu știu dacă a plecat cu anumite așteptări, unde ar fi vrut să se situeze” 

 

 

 

 

Sunt câteva strategii pe care ei le

fac. Ei au fost împărțiți, dar sportivii care au caracter, personalitate, niciunul dintre ei nu s-au înșelat în privința celuilalt. A confirmat și Moro (n. red. Cătălin Moroșanu). Nu aș vrea să le dau dreptate, dar au perfectă dreptate”

 

Citește-ne pe

Citește și:

SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert, favoritul publicului, accidentare grava la Survivor Romania! Ce se intampla cu Razboinicul in aceste momente

Patriarhia Română reacționează la decizia CE de a elimina denumirea de Crăciun: 'Compromiterea morală a celor ce încearcă utopic falsificarea realității'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Survivor Romania: Andreea Lodba s-a intors in tara! Cine a asteptat-o la aeroport pe Faimoasa

Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon Survivor Romania, pronostic dur! Pe cine vede favorit la Marele Trofeu al sezonului doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies