Mama celor două fete ucise de un tren s-a întors din România pentru a-și îngropa fiicele: „Este o durere imensă, nu îmi găsesc cuvintele” - Măturii cutremurătoare

,
tragedie italia

Două surori, ucise de un tren în Italia

Mama fetelor spulberate de tren în Italia, s-a întors din România pentru a-și îngropa fiicele. Femeia este devastată de durere.

Mama celor două fete care au fost ucise de un tren, duminică dimineața, s-a întors acum la Castenaso.

Femeia s-a întors în orașul în care a fost stabilită ani de zile pentru a-și îngropa cele două fete. Cele două surori urmează să fie înmormântate, iar slujba funerară urmează să aibă loc la biserica Madonna del Buon Consiglio.

Tatiana, mama celor două fete s-a întors ieri dimineață, împreună cu mama ei, din Bacău, după ce a luat primul zbor disponibil.

Citeste si: Cine sunt cele două surori românce care murit lovite de tren, într-un accident inexplicabil, în Italia

Mărturii cutremurătoare cu ochii în lacrimi

Sunt atât de multe întrebări care vor rămâne fără răspuns. Erau două fete foarte responsabile, nu pot să explic această tragedie. Sunt devastată de o durere imensă. Cred că cuvintele nu pot descrie ceea ce simt în inima mea. ”, a spus femeia plângând.

Alessia și Giulia Pisano locuiau la Madonna di Castenaso împreună cu tatăl lor, italian, și sora lor mai mare, Ștefania, provenită dintr-o relație anterioară a mamei lor.

Sâmbătă seară, Alessia și Giulia au ieșit în oraș cu permisiunea tatălui lor. După câteva ore, la primele ore ale dimineții de 31 iulie, fetele au fost lovite de tren în gara din Riccione.

Tatăl fetelor, răpus de durere

Nu am vrut ca ele să meargă la discotecă sâmbătă seara. Dar au insistat, au insistat… M-au luat la plimbare. Și până la urmă am cedat, am spus da… ”, sunt cuvintele pe care Vittorio Pisanu, tatăl Giuliei și Alessiei le-a auzit de la cele două surori.

Bărbatul le-a mărturisit prietenilor că „ Tot ce a spus a fost că s-a simțit foarte obosit sâmbătă seara….. Poate și de aceea fetele au reușit să-l convingă ”. Acesta, însă, ar fi pus o condiție strictă: „ Giulia, Alessia, vin să vă iau la Riccione. Și în această privință nu există nicio îndoială ”. El a fost foarte îngrijorat, după ce a primit un apel de la un număr necunoscut, iar la telefon era una dintre fete care i-a spus „ Nu-ți face griji, tată. Telefonul meu mobil este mort. Totul este în regulă, mergem la gară și ne întoarcem acasă”., apoi a urmat tragedia.

Cum s-a produs tragedia

Mecanicul locomotivei a declarat că a văzut în ultima clipă o fată care sare pe șine, în fața trenului, unde cea de-a doua fată stătea întinsă.

În baza mărturiei mecanicului, anchetatorii suspectează că fata care a sărit în fața locomotivei a vrut să-și salveze sora căzută pe șine în împrejurări necunoscute.

Acasă, toată comunitatea este în stare de șoc în urma tragediei.

Citeste si: Cine este fata care a murit călcată de tramvai. Aceasta urma să împlinească 23 de ani în curând

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine sunt cele două surori românce care murit lovite de tren, într-un accident inexplicabil, în Italia

Topul sărăciei: Eurostat anunță că România, Bulgaria și Ungaria plătesc cele mai mici salarii

Cine sunt cele două surori românce care murit lovite de tren, într-un accident inexplicabil, în Italia

O tânără de 22 de ani a murit după ce a fost strivită de un tramvai în Sectorul 5 al Capitalei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies