Malina Olinescu, adevartul motiv al sinuciderii VIDEO

Malina Olinescu, adevartul motiv al sinuciderii VIDEO

Muzica romaneasca este in doliu! Vestea ca Malina Olinescu si-ar fi luat viata a socat toata suflarea in aceasta dimineata.

Ce motiv a avut artista pentru a recurge la un asemenea gest? Tragedia s-a petrecut in noaptea dinspre 11 spre 12 decembrie, la scurt timp dupa ce orologiul a batut miezul noptii. Un apel la ambulanta solicita ajutorul pentru resuscitarea unei tinere cazute de la etajul 6 al blocului in care locuia.

Ambulanta a sosit la 00:58 minute si au gasit-o pe Malina Olinescu zacand pe caldaram. Nimeni nu stie exact ce s-a intamplat. Daca a cazut sau daca artista si-a luat viata.

In acest moment ipotezele anchetatorilor merg spre varianta sinuciderii. Apropiatii spun ca Malina Olinescu trecea printr-o perioada dificila a viatii in care se confrunta cu o depresie si o stare de tristete profunda.

Calin Geambasu, cel mai bun prieten al ei spune ca se astepta la un asemenea gest. El a declarat ca in ultimii doi ani Malina Olinescu ar fi amenintat in repetate randuri ca se va sinucide.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate