Maine anul se innoieste, dorinta se-ndeplineste! In prag de An Nou participantii isi pun cele mai neobisnuite dorinte! Iata ce isi doresc acestia sa li se intample in anul viitor

Unii dintre participanti au avut curajul sa dezvaluie ce isi doresc, in vreme ce altii nu au vrut sa isi impartaseasca dorintele de teama ca nu se mai implinesc.

Se spune ca in noaptea de Anul Nou, in afara de faptul ca trebuie sa te distrezi, este bine sa iti pui si o dorinta, care sa se indeplineasca in anul ce urmeaza.
Reuniti in jurul unei mese, participantii au acceptat provocarea de a dezvalui dorintele  Desi la inceput multi dintre participanti au fost reticenti in a spune ce anume isi doresc pentru anul viitor, treptat acestia au acceptat sa isi expuna dorintele.

Prima care a spart gheata a fost Cristina, care a ales sa dezvaluie tuturor ce anume isi doreste pentru anul viitor. Aceasta a recunoscut ca isi doreste un partener potrivit si sa aiba familia sanatoasa.
"Visez sa am un partener de Anul Nou si sa am familia sanatoasa si fericita!", a zis Cristina.
La extrema cealalta s-a aflat Dinu, care a subliniat ca nu isi doreste nimic in mod special ci este multumit cu ceea ce are, spre surprinderea tuturor.
"Eu nu-mi doresc nimic, ma bucur si ma multumesc cu ce am! Dorintele sunt pentru cei care nu isi pot realiza ceea ce isi doresc! Viata trebuie traita asa cum este!", a spus Dinu.

Pe de alta parte, Alina a recunoscut ca isi doreste doua lucruri importante, sa aiba familia sanatoasa si mai mult noroc in dragoste pentru ea si sora sa.
"Imi dresc ca Anul Nou sa-mi aduca noroc in iubire!", a zos Alina.
Contrar asteptarilor, Dana a avut cea mai inedita dorinta. Aceasta vrea sa is mai faca 15 tatuaje si abia atunci se va simti cu adevarat fericita.
"Mai vreau 15 tatuaje si o sa fiu cea mai fericita!", a spus Dana
Iata ce dorinte si-au pus ceilalti participanti si care dintre ei a avut cea mai nastrusnica afirmatie:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate