Madonna a fost infectata cu coronavirus. De unde a luat artista virusul

,

Cântăreaţa americană Madonna susţine că a contractat noul coronavirus în luna martie, când se afla în Paris pentru a-şi promova albumul „Madame X”.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, miercuri, Madonna a căutat să clarifice zvonurile apărute în ultima perioadă despre starea ei de sănătate.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu”.

Ea a adăugat: „La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum”.

Dintre concertele programate la Paris, ea a anulat patru, iar cele din 10 şi 11 martie nu au mai avut loc, după ce autorităţile franceze au impus măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Recent, Madonna a făcut o donaţie de peste 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

Citeste si: Motivul pentru care persoanele vindecate de coronavirus au fost retestate pozitiv. Explicația specialiștilor

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății avertizează: "Riscăm să revenim la izolare!" De ce s-ar putea întâmpla asta?

Citeste si: Streinu Cercel a rabufnit: "Nu veti primi acest raspuns. Nu este pentru media."

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

Motivul pentru care persoanele vindecate de coronavirus au fost retestate pozitiv. Explicația specialiștilor

Elena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu: Ați greșit persoana. Căutați pe acasă umbrele cu PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

"Philip si Berna asteapta un copil"! S-a detonat bomba la "Puterea dragostei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies