Mădălin Ionescu a fost în stare gravă la Matei Balș, după ce s-a infectat cu Omicron. În ce stare se află acum vedeta?

Author: Diana Tilă
Actualizat: 02 nov 2022, 11:00

Mădălin Ionescu a făcut o serie de declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost infectat cu Omicron.

Recent, Mădălin Ionescu a postat un filmuleț pe rețelele sociale, unde a povestit când a fost contaminat cu tulpina Omicron a virusului Covid-19 și cum s-a simțit.

Citeste si: Cristina Șișcanu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, este infectată cu COVID-19! Cum se simte vedeta: „Povestim mâine”

Mădălin Ionescu, infectat cu Omicron

Mădălin Ionescu   a declarat că este vaccinat cu două doze împotriva virusului, însă în a 11-a zi de la infectare, a ajuns de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală. După câteva investigații efectuate de medicii specialiști, cadrele medicale l-au anunțat că plămânii lui au fost afectați în proporție de 15%.

Citeste si: Cristina Șișcanu a vorbit despre zvonurile legate de divorțul dintre ea și Mădălin Ionescu: „Nu știu de ce ar trebui să mă justific într-un fel...”

Vedeta a mărturisit că a luat virusul de la familia sa, asta după ce fiica și soția lui au fost testate pozitiv.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”,   a transmis Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare. 

Inițial, Mădălin Ionescu a crezut că are o formă ușoară a bolii, însă simptomele au devenit din ce în ce mai puternice, așa că în a 11-a zi de la infectare, prezentatorul TV a mers de urgență

la spital.

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta. În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut” a continuat el. 

Chiar dacă au trecut deja trei săptămâni de când a fost infectat cu Omicron, Mădălin Ionescu a declarat că încă nu s-a refăcut complet.

„Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare.

Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Luați untură de bursuc că reface plămânii! Am luat și Arbidol, aveam de la soacră-mea, ne-au trimis niște rude. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați. E adevărat că am spus că această poveste are iz de servicii secrete, dar e cu totul altă poveste. Am spus că fiind un virus artificial e mai periculos ca unul natural, mai simplu de controlat. Au fost afaceri sinistre în spatele acestei povești, deturnări de fonduri, abuzuri. Nici o clipă nu am spus că virusul nu există, eu am un copil grav afectat de un virus” ,   a mai spus Mădălin Ionescu.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!