Machiajul cu care poti fi gata in trei minute! Nu a avut nevoie decat de ruj. Noua tehnica de machiaj provoaca isterie pe Youtube

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:56

Cu totii avem un program incarcat si incercam sa economisim cat mai mult timp, de aceea si petrecutul in fata oglinzii devine un lux.

De cateva luni, vlogger-itele de pe Youtube incercat noul truc in materie de machiaj, acela de a-si face ploapele, pometii si buzele doar cu ajutorul rujului. Insa chiar se poate asa ceva si bizarul trend poate fi aplicabil in viata de zi cu zi?  Iata ca experta in machiaj, Danielle Kahlani a reusit sa demonstreze ca acest lucru este posibil si poti ave un machiaj extrem de simplu sau sofisticat, in functie de momentul zilei doar cu ajutorul rujului.

In ce priveste cea care a acceptat provocarea, Emily Hodgking a declarat ca intr-adevar pare foarte usor de realizat, insa nu se vede folosind acest tip de machiaj decat in ocazii speciale, cum ar fi petrecere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!