Lux, fast si bogatie la cea mai comentata inmormantare VIDEO

Lux, fast si bogatie la cea mai comentata inmormantare VIDEO

La volanul unui bolid de lux, "boss-ul", soferul din imagine face legea pe strazile din Timisoara.

 A blocat o artera intreaga ca sa faca loc cortegiului funerar. Indignat de aparitia camerelor de filmat, individul accelereaza motorul de sute de cai putere si e gata sa vina spre jurnalisti.

Grabit din culme afara, barbatul vrea sa demonstreze inca o data ca are un bolid puternic, asa ca nu se sfieste sa apese pedala de acceleratie. Va intrebati probabil unde sunt politistii de la rutiera? Ei bine, in loc sa dirijeze traficul, le-au cedat locul romilor indoliati, iar ei s-au dus la plimbare... la aer curat. 

Uluiti de ce am vazut, am vrut sa aflam de ce agentii au disparut la aparitia alaiului funerar. Politistii au o explicatie plauzibila: nu vor sa fie vazuti de soferi ca deschizatori de drum pentru clanurile tiganesti.

Probabil va intrebati de ce atata zarva in oras? Cu covor rosu, cu TIRuri mortuare, fanfara militara si bodyguarzi. Nu vorbim despre vreo vizita prezidentiala, ci de inmormatarea unui rom instarit. Clanurile nu evita nici o ocazie ca sa isi etaleaze bogatia. De data aceasta l-au condus pe ultimul drum pe seful staborului tiganesc: Vladimir Carpaci, zis Dulce, unul dintre cei mai avuti romi ai Banatului, cunoscut peste hotare pentru petrecerile pe care le dadea in tara.

Opulenta a fost cuvantul de ordine la inmormantarea romilor. Funeraliile trebuiau sa fie pe masura rangului, asa ca familia a cheltuit o adevarata avere. De la sicriul din lemn masiv si mormantul placat cu aur pana la coroanele inalte cat etajul unui palat.

Pentru ca totul sa se desfasoare in ordine, rudele au angajat si o armata de bodyguarzi, care a carat sicriul pe brate. Politistii s-au obisnuit si ei cu traditia romilor, asa ca i-au lasat sa se desfasoare in voie si nu au intervenit ca in alte dati. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate