Luna Plina in Gemeni, pe 14 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 14 decembrie se va produce Luna Plina in Gemeni. Evenimentul astrologic marcheaza o etapa importanta in traiectoria profesionala a zodiilor.

Luna Plina din decembrie va lumina harta astrala a Gemenilor incepand cu ora 2 si 5 minute dimineata. Cum sunt afectate:

ZODIILE DE APA:

RAC – Racii trebuie sa fie atenti la modul in care incearca sa se faca placuti in fata celorlalti. Pot cadea in propriile lor capcane.

SCORPION – Scorpionii nu trebuie sa se culce pe o ureche daca observa ca le ies aproape toate planurile. Luna Plina ii energizeaza suficient de mult incat sa duca la bun sfarsit lucruri marete, insa nu e cazul sa se impauneze.

PESTI – Pestii vor fi printre cei mai afectati dintre toti nativii. Luna Plina produce o serie de schimbari substantiale pe plan emotional.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Gemenii au parte de protectie divina in perioada urmatoare. Luna Plina le schimba complet perspectivele si au ocazia sa obtina tot ceea ce isi doresc.

BALANTA – Balantele cunosc persoane noi. In drumul lor apar tot felul de mesageri importanti. Informatiile pe care le primesc ii ajuta din toate punctele de vedere.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate