Lună Nouă martie 2023: Cum sunt zodiile influențate? Nativii care au mare noroc în dragoste

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 13 mar 2023, 10:50

Când are loc Luna Nouă din martie 2023

Sursa: PixaBay

Luna Nouă din martie 2023 cade în semnul Berbecului și va aduce acțiunea și energia necesare pentru a o lua de la capăt și de a atinge potențialul maxim. Când are loc Luna Nouă din martie 2023 și cum vor fi influențate zodiile?

Luna Nouă martie 2023 va

aduce un val imens de pasiune, inspirație și motivație pentru a merge mai departe, pentru a duce lucrurile la bun sfârșit și pentru a finaliza proiecte abandonate. Când are loc Luna Nouă în martie 2023 și cum vor fi influențate zodiile? 

Citește și: Horoscop chinezesc săptămâna 13-19 martie 2023: Zodiile care fac primii pași spre ceea ce își doresc. Nu lasă nimic să le mai stea în cale

Când are loc Luna Nouă din martie 2023 

Luna Nouă din martie 2023 are loc pe data de 21 și cade în semnul Berbecului, acest prim semn al zodiacului care se ocupă de noi începuturi și nevoi primare. Ca atare, această Lună din martie 2023 va aduce o dorință solicitantă de tipul „Vreau ceea ce vreau și vreau acum”, dar și energia necesară pentru a întreprinde acțiuni concrete

în vederea îndeplinirii scopului. Cum te influențează Luna Nouă în Berbec din 21 martie 2023 și la ce trebuie să fii atent în următoarea perioadă?

Luna Nouă martie 2023. Semnificație și influență asupra zodiilor 

Luna Nouă din martie 2023 te îndeamnă să te pui pe primul loc și să-ți urmezi propriul drum. Potrivit astrologilor, acest fenomen care va avea loc pe data de 21 martie, va aduce o energie imensă

și o dorință arzătoare de a face schimbări și de a începe ceva nou. O carieră, o relație, un hobby, sau de a porni într-o aventură, într-un loc cu totul nou. 

Berbecul, fiind primul semn al zodiacului și un semn cardinal, se ocupă de noi începuturi și nevoi primare, de aceea Luna Nouă în Berbec te va ajuta să deții rolul principal în viața ta și te ajuta să scapi de tot ce te ține pe loc. 

Luna Nouă din martie 2023 te va îndemna să renunți la îndoieli și la oscilația între ce „ar trebui” să faci și ce îți dorești cu adevărat să faci. 

La ce trebuie să fii atent sub Luna Nouă din martie 2023 

Sub Luna Nouă în Berbec din martie 2023 trebuie să fii atent la următoarele aspecte: 

- Încrederea în sine ce atinge limita aroganței și faptul de a fi prea egocentric 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

- Accesele de furie, mai ales dacă simți că cineva îți pune la îndoială direcția vieții sau lipsa ei 

- Devii prea competitiv și nemilos în obținerea a ceea ce îți dorești. 

Citește și: Când are loc echinocțiul de primăvară 2023? Acesta marchează venirea primăverii astronomice

Zodii afectate de Luna Nouă din martie 2023

 

Această Lună Nouă va fi una specială pentru Berbeci, deoarece este în semnul lor zodiacal. Acest lucru înseamnă că vor fi forțați să ia măsuri și să facă schimbări în viața lor, mai ales în ceea ce privește cariera și relațiile personale. 

Luna Nouă îi poate ajuta pe Tauri să recâștige o iubire pierdută sau să aleagă cel mai potrivit partener/ă pentru tot restul vieții lor.

Luna Nouă din martie 2023 îi va face pe Raci să se simtă mai energici și mai motivați să își atingă obiectivele. Aceștia ar putea avea oportunități în carieră sau în afaceri, dar trebuie să se asigure că își gestionează bine resursele și timpul.

Această Lună Nouă din 21 martie 2023 va aduce Capricornilor o nevoie puternică de a se concentra pe carieră și succesul lor profesional. Ar putea fi o perioadă agitată, dar cu o muncă și o planificare bune, Capricornii ar putea să obțină succese importante.

Horoscop chinezesc vineri, 24 martie 2023: Zodiile ale căror eforturi vor fi răsplătite. Au motiv de bucurie în ziua Șarpelui de Metal

Luna Nouă în Berbec va afecta Balanțele în ceea ce privește relațiile lor personale și abilitatea lor de a-și exprima nevoile și dorințele. Aceștia ar trebui să își asume riscuri și să își exprime opiniile, iar aceasta ar putea duce la relații mai profunde și mai autentice.

Luna Nouă din martie 2023 va aduce o nevoie de a-și reevalua obiectivele și direcția vieții lor pentru Scorpioni. Aceștia ar putea simți nevoia să renunțe la lucruri care nu mai au sens pentru ei și să se concentreze asupra lucrurilor care contează cu adevărat, potrivit semnificații.ro.

 

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.