Lumea intreaga este IN DOLIU! UN celebru cantaret A MURIT. Si tu i-ai cantat melodiile

Milioane de oameni din intreaga lume sunt in doliu dupa ce un celebru cantaret a incetat din viata.

Este vorba despre Manolo Escobar, care a ramas in memoria publicului din toata lumea cu melodia "Y Viva España". Artistul a incetat din viata joi, la varsta de 82 de ani, in casa lui din Benidorm.

Bolnav de cancer, "a fost ingrijit la clinica, dar a fost externat marti si a decedat la domiciliu", a declarat o sursa de la institutia medicala din Benidorm, localitate situata pe coasta de sud-est a Spaniei, unde cantaretul fusese spitalizat in mai multe randuri.

Intre anii 1960 si 1970, Manolo Escobar a devenit o adevarata legenda a muzicii spaniole, cu slagare precum "El porompompero", "Mi carro", dar mai cu seama "Y Viva España", care a ramas in memoria iubitorilor de muzica din lumea intreaga cu refrenul sau insufletit.

Nascut pe 19 octombrie 1931, in localitatea Las Norias de Daza din Andaluzia, sudul Spaniei, Manuel Garcia Escobar s-a retras din viata muzicala la sfarsitul anului 2012, dupa 50 de ani de cariera.


Citeste si: Umilință totală pentru Marcel Vela. S-a făcut de râs pe tot internetul. De la ce a pornit totul - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies