Ludovic Orban despre mitingul de duminica din Piata Victoriei: "Bombardament de informatii false"

Premierul Ludovic Orban spune ca mitingul din Piata Victoriei nu s-a nascut din senin si ca nu intelege pentru ce au protestat oamenii.


In articol:

Premierul Ludovic Orban a afirmat că ne confruntăm cu ”o campanie foarte ciudată” şi că este un bombardament de informaţii false, că sunt o mulţime de lansatoare de mesaje care îndeamnă oamenii să nu respecte regulile.

Mitingul din Piaţa Victoriei nu s-a născut din senin.

“Ne confruntăm cu campanie foarte ciudată. Este un bombardament de informaţii false, negaţioniştii, cei care neagă existenţa virusului, cei care sunt promotorii teoriei conspiraţiei. O mulţime de lansatoare de astfel de mesaje pur şi simplu transmit foarte intens şi foarte bine gândit aceste mesaje care instigă lumea să nu respecte nişte reguli”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, la B1 Tv.

Citeste si: Raed Arafat despre o noua relaxare: "Ne inecam la mal"

Citeste si: Profesorul Alexandru Rafila avertizeaza: "Trendul descrescator nu vine de la sine! In toate tarile unde s-a renuntat la distantare si masca a crescut numarul de cazuri!" Iata ce declaratii importante a facut medicul!

Premierul nu intelege de ce s-a protestat duminica

“Sunt multe tipuri de lansatoare. Credeţi că s-a născut mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit, sunt nişte pagini, site-uri de pe care s-a făcut mobilizarea la miting. Nu înţeleg de ce au protestat, că nu vor să poarte mască? Purtatul măştii este principla formă de apărare împotriva virusului. Că nu sunt de acord cu legea?”, a mai afirmat premierul Orban.

Un protest la care au participat persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus a avut loc, duminică, în Piaţa Victoriei. Oamenii au protestat faţă de”dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu au purtat măşti de protecţie şi nici nu au respectat distanţa fizică.

Participanţii aucerut ”libertate” şi au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”.

Citeste si: Ludovic Orban despre legea privind carantina si izonarea: "Pericolul exista si este un pericol mare!"

Citeste si: Traian Basescu, mesaj pentru Orban: "Hasta la vista, baby!"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate