Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut pentru serialul „Viața cu Louie”, a murit la vârsta de 68 de ani. Care sunt cauzele decesului

,
Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut pentru serialul „Viața cu Louie”

Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut pentru serialul „Viața cu Louie”

Louie Anderson, comic, regizor și actor premiat cu Emmy, a murit la vârsta de 68 de ani, potrivit NBC News.


In articol:

Celebrul comediant, care a făcut mulți români să râdă, și-a găsit sfârșitul pe patul unui spital din Las Vegas. Anunțul a fost făcut de Glenn Schwartz, publicistul său.

Louie Anderson, celebrul comediant a murit la vârsta de 68 de ani. Care sunt cauzele decesului

Louie Anderson fusese internat în urmă cu câteva zile într-un spital din Las Vegas, după ce în trecut a fost tratat de cancer. Potrivit publicistului său, Glenn Schwartz, decesul a fost cauzat de complicații provocate de boala necruțătoare.

Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut pentru serialul „Viața cu Louie”,

Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut pentru serialul „Viața cu Louie”

Citeste si: Bărbatul care a ucis-o pe Rita, o cățelușă din rasa Amstaff, a fost arestat! Este prima oară când se întâmplă acest lucru la nivel național

Viața și cariera lui Louie Anderson 

Louie Anderson a fost considerat unul dintre cei mai buni comedianți, actori, dar și regizori. A primit trei nominalizări la premiile Primetime Emmy la categoria" cel mai bun actor în rol secundar" pentru evoluţia sa din serialul "Baskets" şi a câştigat o dată acest trofeu, în 2016, pentru interpretarea personajului Christine Baskets în acest serial TV produs de FX. 

De-a lungul carierei sale a primit și două premii Daytime Emmy, câștigate la categoria "cel mai bun actor într-un program animat" în anii 1997 şi 1998, datorită rolului interpretat în "Life with Louie", un serial animat inspirat din viaţa sa şi difuzat de postul de televiziune Fox.

Louie Anderson s-a născut în Saint Paul, în satul american Minnesota. A fost consilier pentru copii cu tulburări de personalitate înainte de a-și face debutul în industria de comedie, după ce a câştigat primul loc la ediţia din 1981 a Midwest Comedy Competition, precizează Deadline.com.

Celebrul comediant a jucat și într-o comedie de mare succes cu Eddie Murphy, "Coming to America", lansată pe marile ecrane în 1988. A prezentat emisiunea-concurs "Family Feud" din 1999 până în 2002 şi a interpretat roluri importante în mai multe filme de comedie lansate în ultimele două decenii.

A scris şi câteva cărţi, inclusiv "Good bye Jumboo... Hello Cruel World", un volum din categoria self-help dedicat oamenilor care se confruntă cu probleme cauzate de un nivel scăzut al respectului faţă de propria persoană.

Citeste si: Legendarul cântăreț Meat Loaf a murit! Avea 74 de ani

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Vecinii Raisei, fetița omorâtă de polițist pe trecere, au semnat o petiție împotriva șefului poliției și primarului Sectorului 1! Se vrea dreptate pentru victime

Lucian Heiuș dă ultimele detalii despre aplicaţia mobilă pentru contribuabili, ANAF Mobil

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bărbatul care a ucis-o pe Rita, o cățelușă din rasa Amstaff, a fost arestat! Este prima oară când se întâmplă acest lucru la nivel național

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies