Loredana Pastrama e disperata! Bruneta a plecat in Germania!  “Ma duc la munca, trebuie sa strang bani pentru operatia mamei” – Vezi ce probleme are femeia

Loredana Pastrama trece din nou prin momente dificile. Mama ei, Daniela, are probleme de sanatate si urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale destul de costisitoare.

Loredana a plecat in strainatate, la munca, pentru a strange bani de operatie. Loredana Pastrama nu are liniste din cate se pare. Ba se cearta cu iubitul Cristi “Peste”, ba cu fostul sot care nu-si viziteaza copiii si le trimite lunar doar cate 260 de lei, ba are scandal cu familia din cauza cu fostului partener, ba umbla cu copiii pe la doctori. Cand credea insa ca a mai scapat de probleme, a aparut alta! Loredana Pastrama si-a dus mama la medic pentru ca avea dureri insuportabile de spate. Diagnosticul pus de specialisti a speriat-o pe bruneta, nu gluma! Femeia trebuie sa se operez cat mai repede la coloana ca sa nu apara alte complicatii. Astfel, “cumnata” lui Pepe a decis sa plece din nou in strainatate ca sa castige bani.

“Plec in Germania, la munca. Am o prietena acolo care ma ajuta. O sa lucrez la club. Trebuie sa strang bani ca sa-mi cresc copiii si trebuie sa o operez si pe mama. Are dureri groaznice de spate, se misca greu, iar medicii spun ca trebuie sa o opereze la coloana pentru ca are niste “ciocuri”. Trebuie scoase. Iar aceasta interventie costa. O sa stau in Germania cat pot, strang bani si vin acasa. Nu am vorbit cu Cristi “Peste”, nu stie ca plec. Am mai fost plecata cu el in strainatate si toti banii pe care-i castigam ii dadeam lui, nu mai vreau sa fac bani pentru el, acum fac pentru copiii mei, pentru mama mea”, ne-a spus Loredana Pastrama. Vezi materialul video cu Loredana Pastrama pe wowbiz.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate