Liviu Varciu: "Singurul om de pe platou care are voie cu ceas sunt eu!"

Liviu Varciu “Deschide Camera Comorilor!” la Kanal D, miercuri, 12 martie, de la ora 20.00, cu o combinatie antrenanta de intrebari de cultura generala, curse contra-cronometru si premii consistente!

 

Liviu Varciu: "Singurul om de pe platou care are voie cu ceas sunt eu!"
Liviu Varciu  “Deschide Camera Comorilor!” la Kanal D,  miercuri, 12 martie, de la ora 20.00, cu o combinatie antrenanta de intrebari de cultura generala, curse contra-cronometru si premii consistente!  Viteza de reactie, eficienta in echipa, inteligenta, abilitatea de a gestiona emotiile  sunt calitatile ce pot face din concurenti castigatori ai “Camerei Comorilor”.
Invitatul vedeta al primei editii "Deschide Camera Comorilor!" este actorul Dan Bordeianu, care a venit pe platoul emisiunii hotarat sa isi adjudece cat mai multe premii, impreuna cu Iulian, cel de care il leaga "o relatie de prietenie si vecinatate".
"Singurul om de pe platou care are voie cu ceas sunt eu! Aici nu aveti voie cu ceasuri", i-a avertizat amfitrionul emisiunii pe cei doi, in timp ce ii deposeda pe concurenti de obiectele"incriminate".
Odata regula de baza stabilita, echipa si-a impartit rolurile - Dan Bordeianu a ramas alaturi de Liviu Varciu pentru a raspunde intrebarilor de cultura generala, iar prietenul sau a ales sa scoata obiectele din Camera Comorilor, in timpul castigat de actor.
"Pe multi dintre concurentii care intra in Camera Comorilor ii inhiba sau (n.r. - dispozitive din platou care ridica gradul de dificultate a actiunilor concurentilor), dar parca intotdeauna cand se complica lucrurile simtim ca traim mai intens, nu? Asa se intampla si aici, la . Parca si victoria e mai dulce cand e obtinuta cu greu! Va las sa descoperiti despre ce este vorba urmarind emisiunea!"
Cat  de bine se va descurca Dan Bordeianu la testul  intrebarilor si  prin ce incercari a trecut prietenul sau pentru a reusi sa scoata din  "Camera Comorilor" premiile  veti afla urmarind un show incendiar, maine seara, de la ora 20.00, la Kanal D.
#Despre desfasurarea concursului
In fiecare editie, trei cupluri vor intra in concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul avand in componenta o vedeta insotita de un prieten sau o ruda apropiata.  Cele 3 perechi vor trebui sa parcurga noua runde de intrebari, fiecare raspuns corect echivaland cu un anumit timp petrecut in Camera Comorilor, locul de unde concurentii pot pleca cu premii consistente - gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar si cu o masina. Obiectele trebuie scoase rapid din Camera inainte ca usile sa se inchida.
Un membru al echipei va raspunde la o intrebare de cultura generala cu patru optiuni de raspuns. Daca alege varianta corecta, Camera Comorilor se va deschide, iar coechipierul sau va putea incepe sa colecteze cat mai multe premii, in functie de timpul acordat pentru fiecare intrebare.  El poate alege intre doua categorii de castiguri: cele pe care le poate lua imediat sau cele care necesita o provocare mai complexa decat simpla colectare. Intrebarea „Cheia Comorii” reprezinta ultima provocare din joc şi etapa finala. Concurentul din Arena Camera Comorilor, cel responsabil cu proba de viteza si forta,  se alatura concurentului din Arena Trivia, responsabilul cu raspunsurile la intrebarile de cultura generala, pentru raspunsul final care le poate aduce intreg continutul Camerei Comorilor.
Mai multe despre regulamentul concursului puteti afla accesand linkul  urmator:  https://www.kanald.ro/Regulamente/

Viteza de reactie, eficienta in echipa, inteligenta, abilitatea de a gestiona emotiile  sunt calitatile ce pot face din concurenti castigatori ai “Camerei Comorilor”. Invitatul vedeta al primei editii "Deschide Camera Comorilor!" este actorul Dan Bordeianu, care a venit pe platoul emisiunii hotarat sa isi adjudece cat mai multe premii, impreuna cu Iulian, cel de care il leaga "o relatie de prietenie si vecinatate". "Singurul om de pe platou care are voie cu ceas sunt eu! Aici nu aveti voie cu ceasuri", i-a avertizat amfitrionul emisiunii pe cei doi, in timp ce ii deposeda pe concurenti de obiectele"incriminate".             

Odata regula de baza stabilita, echipa si-a impartit rolurile - Dan Bordeianu a ramas alaturi de Liviu Varciu pentru a raspunde intrebarilor de cultura generala, iar prietenul sau a ales sa scoata obiectele din Camera Comorilor, in timpul castigat de actor. "Pe multi dintre concurentii care intra in Camera Comorilor ii inhiba sau (n.r. - dispozitive din platou care ridica gradul de dificultate a actiunilor concurentilor), dar parca intotdeauna cand se complica lucrurile simtim ca traim mai intens, nu? Asa se intampla si aici, la . Parca si victoria e mai dulce cand e obtinuta cu greu! Va las sa descoperiti despre ce este vorba urmarind emisiunea!"

Cat  de bine se va descurca Dan Bordeianu la testul  intrebarilor si  prin ce incercari a trecut prietenul sau pentru a reusi sa scoata din  "Camera Comorilor" premiile  veti afla urmarind un show incendiar, maine seara, de la ora 20.00, la Kanal D. 

#Despre desfasurarea concursuluiIn fiecare editie, trei cupluri vor intra in concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul avand in componenta o vedeta insotita de un prieten sau o ruda apropiata.

Cele 3 perechi vor trebui sa parcurga noua runde de intrebari, fiecare raspuns corect echivaland cu un anumit timp petrecut in Camera Comorilor, locul de unde concurentii pot pleca cu premii consistente - gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar si cu o masina. Obiectele trebuie scoase rapid din Camera inainte ca usile sa se inchida. Un membru al echipei va raspunde la o intrebare de cultura generala cu patru optiuni de raspuns. Daca alege varianta corecta, Camera Comorilor se va deschide, iar coechipierul sau va putea incepe sa colecteze cat mai multe premii, in functie de timpul acordat pentru fiecare intrebare.  

El poate alege intre doua categorii de castiguri: cele pe care le poate lua imediat sau cele care necesita o provocare mai complexa decat simpla colectare. Intrebarea „Cheia Comorii” reprezinta ultima provocare din joc şi etapa finala. Concurentul din Arena Camera Comorilor, cel responsabil cu proba de viteza si forta,  se alatura concurentului din Arena Trivia, responsabilul cu raspunsurile la intrebarile de cultura generala, pentru raspunsul final care le poate aduce intreg continutul Camerei Comorilor.                

Mai multe despre regulamentul concursului puteti afla accesand linkul urmator: https://www.kanald.ro/Regulamente/

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate