Liviu Varciu si Adelina Pestritu SI-AU SPUS ADIO din nou! Care au fost MOTIVELE care au dus la DESPARTIRE

Liviu Varciu si Adelina Pestritu SI-AU SPUS ADIO din nou! Care au fost MOTIVELE care au dus la DESPARTIRE

Cateva saptamani a durat dragostea dintre Adelina si Liviu. Acum s-au despartit din nou, insa fara scandal si reprosuri.

 Cei doi prezentatori s-au impacat la botezul fetitei lui Pepe si a Ralucai Pastrama si de data aceasta toata lumea si inclusiv ei credeau ca este pentru totdeauna. Iubirea lor nebuna a luat sfarsit brusc si se pare ca motivele despartirii ar fi fost resentimentele si reprosurile pe care cei doi nu au reusit sa si le infraneze.

Cornelia Ionescu, redactor sef la site-ul WOWbiz a declarat in exclusivitate pentru "Draga mea prietena" ca Liviu si Adelina sunt doi oameni gelosi si posesivi. Chiar ei au recunoscut acest lucru si se pare ca pentru Adelina ar fi cantarit foarte mult faptul ca Liviu a preca tin acea vacanta in Italia cu prietenii. Ei doi se iubesc foarte mult sis e vede asta in ochii lor, insa nu est esuficienta doar iubirea. Adelina a fost surprinsa de paparazzi wowbiz la restaurant cu o prietena unde se pare, nu a tradat nicio urma de suferinta dupa despartirea de Liviu. Bruneta radea cu gura pana la urechi de parca nimic nu s-ar fi intamplat. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate