Liviu Varciu: “Nu mai vreau sa vad nicio femeie!”

,

“Autobuzul lui Varciu” ajunge in aceasta saptamana la Horezu. In inima Olteniei, cele opt fete ramase in autobuz incearca sa gaseasca dragostea, dar si cele mai frumoase povesti ale locului.

 

Liviu Varciu: “Nu mai vreau sa vad nicio femeie!”
“Autobuzul lui Varciu” ajunge in aceasta saptamana la Horezu. In inima Olteniei, cele opt fete ramase in autobuz incearca sa gaseasca dragostea, dar si cele mai frumoase povesti ale locului. Liviu Varciu este intampinat cu paine si sare de primarul orasului care-I povesteste despre cele doua mandrii ale locului: ceramica de Horezu si Manastirea Horezu, atestate UNESCO si recunoscute mondial.
Intr-un moment de sinceritate, prezentatorul reality-show-ului recunoaste ca l-au cam lasat puterile inconjurat de atatea femei si ca pentru perioada urmatoare isi doreste sa se linisteasca. “Nu mai vreau sa vad nicio femeie, o luna de zile, dupa aceasta experienta. Vreau sa stau numai cu baieti, sa imi plimb cainele prin parc, nu mai vreau fete. M-am saturat ca de mere padurete! Nu mai vreau sa aud tonul pe inalt:<>. Nu mai suport!”, a izbucnit Liviu Varciu.
Nu ratati, o noua editie “Autobuzul lui Varciu”, duminica, 27 octombrie, de la ora 22.00, la Kanal D.

Liviu Varciu este intampinat cu paine si sare de primarul orasului care-I povesteste despre cele doua mandrii ale locului: ceramica de Horezu si Manastirea Horezu, atestate UNESCO si recunoscute mondial.

Intr-un moment de sinceritate, prezentatorul reality-show-ului recunoaste ca l-au cam lasat puterile inconjurat de atatea femei si ca pentru perioada urmatoare isi doreste sa se linisteasca.

Nu mai vreau sa vad nicio femeie, o luna de zile, dupa aceasta experienta. Vreau sa stau numai cu baieti, sa imi plimb cainele prin parc, nu mai vreau fete. M-am saturat ca de mere padurete! Nu mai vreau sa aud tonul pe inalt: <>. Nu mai suport!”, a izbucnit Liviu Varciu.
/>
Nu ratati, o noua editie “Autobuzu>. Nu mai suport!”, a izbucnit Liviu Varciu.

Liviu Varciu este intampinat cu paine si sare de primarul orasului care-I povesteste despre cele doua mandrii ale locului: ceramica de Horezu si Manastirea Horezu, atestate UNESCO si recunoscute mondial.Intr-un moment de sinceritate, prezentatorul reality-show-ului recunoaste ca l-au cam lasat puterile inconjurat de atatea femei si ca pentru perioada urmatoare isi doreste sa se linisteasca. “ Nu mai vreau sa vad nicio femeie, o luna de zile, dupa aceasta experienta. Vreau sa stau numai cu baieti, sa imi plimb cainele prin parc, nu mai vreau fete. M-am saturat ca de mere padurete! Nu mai vreau sa aud tonul pe inalt:<>.
Nu mai suport!
”, a izbucnit
Liviu Varciu.

Nu ratati, o noua editie “Autobuzu>. Nu mai suport! ”, a izbucnit Liviu Varciu.

Nu ratati, o noua editie “ Autobuzul lui Varciu ”, duminica, 27 octombrie, de la ora 22.00, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Vești extraordinare de la meteorologi: Vara vine și în termometre

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies