LIVE UPDATE Ziua 334 de război în Ucraina: Ucraina susține că Rusia trimite mai mulți soldați în Herson, iar Polonia vrea să trimită în Ucraina tancuri Leopard

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 ian 2023, 13:38

Boris Johnson a făcut o vizită în Ucraina

Sursa: Facebook

În a 334-a zi de război, Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenary Wagner, a spus că va continua să verse sângele inamicilor Moscovei, deoarece treaba lui nu este aceea de a opri vărsarea de sânge.

UPDATE ORA 13:00. Polonia vrea să trimită în Ucraina tancuri Leopard

Mateusz Morawiecki, premierul Poloniei, a anunțat că Polonia cere aprobarea Germaniei pentru a trimite, în Ucraina, tancuri Leopard, de fabricație germană. Planul de rezervă este reprezentat de acționarea prin intermediul unei coaliții, dacă propunerea va fi respinsă.

UPDATE ORA 11:30. Vladimir Putin și-ar fi luat măsuri suplimentare de protecție

Conform Nexta, citând o publicație din Rusia, în apropiere de reședința președintelui Vladimir Putin, ar fi fost pus în funcțiune un sistem antiaerian Pantsir.

În urmă cu doar câteva zile, pe mai multe acoperișuri, incluzând și acoperișul clădirii centrale a Ministerului Apărării, au fost mutate sisteme Pantsir.

UPDATE ORA 10:00. Ucraina susține că Rusia trimite mai mulți soldați în Herson

Armata ucraineană a declarat faptul că Rusia a început să trimită mai mulți soldați în regiunea Herson. Conform Statului Major al Ucrainei, soldații ar fi sosit în perioada 18-21 ianuarie, împreună cu veste antiglonț și cu arme de calibru mic.

 

Citește și: Ministrul de Interne al Ucrainei a murit într-un accident de elicopter, lângă Kiev. Detalii de ultima ora

UPDATE ORA 08:30. Fostul premier al Marii Britanii a făcut o vizită surpriză în Ucraina

Boris Johnson a făcut o vizită în Ucraina și a spus că a venit momentul în care trebuie dublat ajutorul oferit Kievului, pentru a câștiga războiul.

Rishi Sunak, potrivit Downing Street, a fost de acord cu vizita făcută de fostul premier al Marii Britanii, exprimându-și și el ajutorul ce urmează să fie oferit Ucrainei.

LIVE UPDATE Ziua 329 de război în Ucraina. Un elicopter s-a prăbușit lângă o grădiniță din Brovary, regiunea Kiev. Două avioane de supraveghere ale NATO au ajuns la București, baza aeriană Otopeni

UPDATE ORA 08:00. Rusia a continuat contraofensiva

Armata rusă a continuat să atace, în încercarea de a recâștiga pozițiile pe care le-a pierdut între Svatove și Kreminna.

Citește și: Negocieri cu Ramstein: Indecizie pentru tancurile germane in Ucraina!

De asemenea, armata invadatoare a acuzat armata ucraineană că a lovit o instalație industrială din Kadiivka, folosind rachete HIMARS. În tot acest timp, Rusia a continuat atacurile din Bakhmut și din zona Donețk-Avdiivka.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies