Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 31 martie 2021 - VIDEO Interviu cu Bianca Drăgușanu!

,
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, interviu la rubrica Tabu

O nouă ediție foarte interesantă Teo Show începe la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Un nou interviu cu celebra Bianca Drăgușanu va fi difuzat în cadrul rubricii Tabu de la Teo Show.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România.

Fostă asistentă TV, Bianca Drăgușanu este acum designer de modă.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Bianca Drăgușanu a trecut prin două divorțuri iar acum se concentrează pe fetița ei, Sofia Natalia, în primul rând și apoi pe afacerea ei cu rochii de nuntă.

Vom afla dacă afacerea Biancăi a avut de suferit în pandemie, mai ales că nu au mai fost organizate nunți la fel ca în perioada de dinainte de apariția Covid-19.

Printre vedetele pe care le vom mai vedea astăzi se numără Andreea Antonescu, ce tocmai a părăsit reality-show-ul Survivor România, Mario Fresh și Lorelai Moșneguțu, care va apărea alături de mama ei. 

Vom mai vedea imagini cu Sebastian Chitoșcă și Zanni de la Survivor România și vom afla ce sfaturi ne mai dă cunoscutul doctor Ovidiu Peneș.

Teo Show, la al optulea sezon la Kanal D

Emisiunea Teo Show este un real succes, ea fiind la cel de al optulea sezon la Kanal D.

Cunoscuții și îndrăgiții prezentatori ai emisiunii, Teo Trandafir și Bursucu, se completează foarte bine. Bursucu Adrian Cristea chiar mărturisea că a avut multe lucruri de învățat de la Teo, care are o experiență de trei decenii în televiziune.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu, doi dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România

În afara micului ecran, Teo Trandafir și Bursucu sunt buni prieteni și își împărtășesc unul altuia experiențele de viață, mai ales pe cele care îi implică și pe copiii lor.

Bursucu a devenit tătic după ce Teo a devenit mamă, așa că Teo îi poate da sfaturi și în privința a ceea ce înseamnă să fii părinte, nu numai unele profesionale.

Emisiunea Teo Show este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, iar uneori înregistrează și cifre de audiență de peste 1 milion de telespectatori. Nu o dată Teo Show a fost lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Teo Show face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la ora 15:00. Emisiunea este transmisă Live, la postul Kanal D, dar și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată și la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 30 martie 2021- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 30 martie 2021 - VIDEO

Decizie stranie a lui Biden: Retrage trupele americane din Afganistan la exact 20 de ani de la atentatele asupra World Trade Center

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 29 martie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 26 martie 2021 - VIDEO La mulți ani, Bursucu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies