Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 17 martie 2021 - VIDEO Noi dezvăluiri despre Jador, după revenirea acestuia spectaculoasă de la Survivor!

,
Jador la Survivor România
Jador la Survivor România[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție interesantă "Teo Show" începe la ora 15:00 la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit pentru voi noi subiecte care cu siguranță vă vor ține în fața ecranului.

Printre altele, vom afla noi detalii despre Jador, care a revenit spectaculos la Survivor România după accidentarea gravă pe care a suferit-o.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Printre vedetele pe care le vom vedea astăzi la Teo Show se numără Adina Postelnicu, fosta componentă a trupei Heaven, Elena Ionescu, fosta solistă Mandinga și câștigătoarea sezonului 2 de la Survivor România, care va apărea alături de băiețelul ei și pe Daniel Buzdugan, care va apărea la rubrica Tabu.

Vom vedea imagini cu Jador atât din competiție, cât și cu familia lui.

Totodată, Mirel Drăgan, fost concurent Exatlon, va putea fi văzut alături de Amatto Zaharia, tatăl lui Yamato Zaharia, și el fost concurent Exatlon.

Mirel Drăgan și Yamato Zaharia, amândoi luptători, au fost în echipa Faimoșilor la Exatlon România, în același sezon.

Daniel Buzdugan la rubrica Tabu
Daniel Buzdugan la rubrica Tabu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Roxana Ghiță: "Jador m-a curtat"

Fosta Războinică Roxana Ghiță a dezvăluit, recent, că Jador a curtat-o timp de două luni.

"Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem.

Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neapărat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă.

Are ce să ofere", a declarat Roxana Ghiță.

Bursucu și Teo Trandafir
Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă de la ora 15:00 la o nouă ediție Teo Show[Sursa foto: captura video Kanal D]

Jador a avut o relație cu Ella, concurentă la Puterea Dragostei, însă artistul mărturisea că a fost una toxică. Mai mult s-au certat și s-au jucat decât au fost împreună, însă chimia a fost una evidentă. Ella declara că nu ar putea să aibă o relație serioasă pentru că muzica îl face pe acesta să intre în contact cu multe femei, iar ea ar fi foarte geloasă.

Jador a spus, în emisiune, că o iubește pe Georgiana, fosta lui iubită, și că și-ar dori să se însoare cu aceasta și ca ea să devină mama copiilor lui.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 15:00. Dacă vrei să vezi emisiunea Live Video Online de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html.    

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 martie 2021- VIDEO Ce vedete vom vedea astăzi

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 martie 2021 - VIDEO Ce vedete vom vedea astăzi

USR PLUS e gata să rupă și majoritatea parlamentară

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 15 martie 2021 - VIDEO Interviu cu Bianca Drăgușanu

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 12 martie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu intră live!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies