Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 2 martie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu te așteaptă de la ora 15:00 să urmărești o nouă ediție "Teo Show"

O nouă ediție „Teo Show” va fi difuzată astăzi, la Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanad.ro.


In articol:

O nouă ediție interesantă Teo Show veți putea urmări astăzi la Kanal D, după cea aniversară de ieri. A fost o dublă aniversare ieri, atât cea a Mărțișorului, cât și ziua Kanal D! Postul nostru de televiziune a împlinit 14 ani.

Totodată, și radioul nostru, Radio Impuls, a împlinit doi ani, el fiind lansat la 1 martie 2019.

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit invitați speciali și pentru emisiunea de astăzi, din 2 martie 2021.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Le vom vedea astăzi la Teo Show pe fostele Faimoase de la Survivor 2021 Simona Hapciuc și Majda. Majda este ultima concurentă eliminată de la Survivor, Faimoasa părăsind competiția în ediția de duminică a reality-show-ului transmis de Kanal D.

Vom afla ce au de mărturisit cele două Faimoase despre experiența aceasta unică de la Survivor România. Când a părăsit competiția, Majda le-a transmis colegilor de echipă să nu lase această competiție să îi transforme și să rămână uniți.

" Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie.

Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac.

Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot.

Și eu chiar pot", a spus Majda după eliminare.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu au noi invitați speciali astăzi

Mioara Velicu și Raoul lansează o piesă nouă

Tot în emisiunea de astăzi Teo Show Mioara Velicu și Raoul își vor lansa, în direct, noua piesă pe care o interpretează împreună. Cei doi artiști de muzică populară au mai colaborat în trecut.

Pe numele său real Rareș-Cornel Borlea, Raoul a trecut prin momente grele după ce a fost depistat de mai multe ori conducând cu permisul anulat.

La finalul anului trecut a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, fiind obligat să efectueze și muncă în folosul comunității.

„Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea Poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei… După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”, declara cântărețul pentru Cancan în urmă cu mai mult timp.

Dacă dorești să urmărești Live Video Online "Teo Show", tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă de luni până vineri de la ora 15:00 și poți urmări emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Bursucu.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 1 martie 2021- VIDEO Ediție aniversară! Kanal D împlinește 14 ani!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 1 martie 2021 - VIDEO Ediție aniversară! Kanal D împlinește 14 ani!

Medic italian care a tratat sute de pacienți COVID acasă a murit răpus de virus

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 26 februarie 2021- VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 25 februarie 2021- VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies