Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 9 noiembrie - VIDEO Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima apariție după presupusa bătaie!

,
Bianca Dragusanu si Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vin la Teo Show[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție "Teo Show" începe pe Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor putea fi văzuți la Teo Show astăzi, într-o ediție incendiară.

Bianca Drăgușanu a apărut desfigurată, la un moment dat, în oraș, iar presa tabloidă a scris că ar fi fost bătută de partenerul ei de viață.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor apărea astăzi în emisiune zâmbitori, alături de copiii lor, semn că toate tensiunile dintre ei au dispărut.

Relația lor a fost extrem de tumultuoasă încă de la început, iar însuși Bodi recunoștea că ambii sunt vulcanici și că se creează o explozie atunci când se aprind amândoi. Motivul celor mai multe scandaluri dintre ei este binecunoscut, gelozia.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat pe 20 martie, la notar și nici atunci lucrurile nu au fost deloc calme.

"Alex Bodi a devenit foarte agresiv când a văzut-o pe Bianca că a venit însoțită de 2 bodyguarzi. Ea a vrut să îl filmeze și el i-a smuls telefonul și i l-a spart.

Bianca când a văzut asta i-a luat și ea telefonul și i l-a aruncat pe geam. A divorțat acum, a scăpat de el. Alex Bodi a sărit la bătaie la bodyguarzii care erau acolo cu Bianca și a făcut scandal mare. A amenințat-o, iar ea a zis că sună la 112", declarau atunci surse din preajma celor doi, citate de Tacataca.ro.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi apar cu copiii la Teo Show[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ce veți mai putea vedea la Teo Show

În afară de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, îi veți mai putea vedea astăzi la Teo Show pe Sore și Fly Project, Mihai Nae, Vasilica Tătaru și deja celebra Alina Laufer, soția politicianului Ilan Laufer

Dacă nu ești acasă, în fața televizorului, de la ora 15:00,  poți urmări emisiunea "Teo Show" și online. Trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, emisiunea fiind difuzată live video pe Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 6 noiembrie- VIDEO

Gabriela Firea bate cu pumnul în masă: 'Total greșită intenția guvernului de a obligă personalul din domenii vitale să se testeze pe banii proprii'

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 5 noiembrie- VIDEO

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 4 noiembrie- VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies