Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 25 februarie 2021- VIDEO

,
teo show live stream 25 februarie
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emisiunea „Teo Show” începe la Kanal D, de la ora 15:00. O poți urmări și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

O nouă ediție a emisiunii Teo Show urmează să fie difuzată la Kanal D, începând cu ora 15:00. Teo și Bursucu au pregătit și pentru astăzi surprize și subiecte dintre cele mai interesante, astfel că nu trebuie să ratezi ediția de joi, 25 februarie 2021, a

emisiunii tale favorite de divertisment.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Show este emisiunea care reușește să aducă buna dispoziție în casele românilor. De luni până vineri, timp de două ore, Teo și Bursucu sunt prezenți la datorie, gata să alunge plictiseala și monotonia. În cadrul emisiunii Teo Show sunt prezentate informații din diferite domenii, dar și cele mai noi detalii din viața vedetelor din showbizul autohton, astfel că emisiunea se bucură de un adevărat succes. 

Nu doar că vin în fața celor de acasă cu subiecte interesante, ci Teo și Bursucu se asigură și că invitații sunt pe măsura așteptărilor publicului, astfel că personalități de seamă din diferite domenii, persoane publice, cântăreți sau actori vin la Teo Show pentru a face dezvăluiri emoționante.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 22 februarie 2021- VIDEO

Emisiunea Teo Show face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri,

de la 15:00 la 17:00. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. O poți urmări de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă doar accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Ce invitați vor avea astăzi Teo și Bursucu? Ediția de joi a emisiunii Teo Show se anunță incendiară

De la ora 15:00, Teo și Bursucu vor aduce din nou distracția în casele românilor, astfel că ediția de joi a emisiunii Teo Show se anunță incendiară.

Cei doi prezentatori carismatici vor avea alături invitați de top și care vor face dezvăluiri interesante. Mama și iubitul Elenei Marin vor veni la Teo Show pentru a spune tot ce cred despre conflictul apărut între concurenta de la Survivor România 2021 și Zannidache. Pe de altă parte, prietenului lui Zanni, Omar, va încerca să găsească o explicație pentru reacțiile pe care Faimosul le-a avut în cadrul emisiunii. Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România, își va expune punctul de vedere în legătură cu acest subiect, având în vedere că a fost de față în
momentul în care a izbucnit conflictul dintre Elena Marin și Zannidache.

Tot în ediția Teo Show de joi, Malvina va face dezvăluiri emoționante din viața ei și va vorbi despre schimbările din ultima perioadă. 

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 19 februarie 2021- VIDEO. Teo Trandafir si Bursucu au pregatit si astazi multe surprize!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 18 februarie- VIDEO. Daniela, iubita lui Culita Sterp, face marturisiri inedite!

FOTO Scene desprinse din filme, la Timișoara: Mascații au SPART o bătaie cu ZECE protagoniști

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 17 februarie 2021- VIDEO. Parintii lui Jador vorbesc pentru prima data la TV despre fata care l-a facut sa planga pe Faimos!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 februarie 2021- VIDEO. Alin Oprea o prezinta pe iubita lui, Medana!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies