Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 11 februarie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii Teo Show

O nouă ediție a emisiunii „Teo Show” începe la Kanal D, de la ora 15:00. Poți urmări emisiunea de joi, 11 februarie, la TV și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit pentru dumneavoastră astăzi noi surprize și noi invitați speciali.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, o nouă ediție foarte interesantă a emisiunii Teo Show, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România!

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Printre vedetele pe care le veți putea vedea astăzi, la Teo Show, se numără: Adina Buzatu, alături de fiica ei, Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, Cristina Demetrescu, chef-ul Patrizia Paglieri, Lavinia Pîrva și Cristina Rus.

Teo Show este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de divertisment din România, emisiunea fiind de numeroase ori lider de piață pe tronsonul său orar.

Emisiunea „Teo Show” face parte din   programul TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Show-ul de divertisment aduce în atenția celor de acasă cele mai interesante subiecte, dar și picanterii din viața vedetelor care fac parte din showbizul autohton.

Dacă îți dorești să urmărești emisiunea, dar nu poți face acest lucru la TV, trebuie să știi că o poți urmări și online, live video pe site-ul Kanal D.

Trebuie doar să accesezi   https://www.kanald.ro/live.html    de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea Teo Show, dar și celelalte emisiuni și seriale pe care le transmite Kanal D.

Bursucu și Teo Trandafir
Teo Trandafir și Bursucu sunt prieteni în afara micului ecran

Ce spune Bursucu despre colega lui de platou, Teo Trandafir

Teo Trandafir are o experiență de aproape trei decenii în televiziune. Bursucu are o relație de prietenie în afara micului ecran cu Teo și recunoaște că a avut foarte multe lucruri de învățat de la aceasta.

”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe.

Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea.

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, spunea Bursucu.

Citeste si: Kanal D, lider de piata, cu serialul “Hercai”. Episodul de aseara, urmarit de peste 1.6 milioane de fani din intreaga tara

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 - VIDEO

VIDEO Hilaritate în PNL: Răguşit, senatorul Virgil Guran a spus că va merge, la final, pentru a fi tratat de o doctoriță. Femeia este ginecoloagă

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 9 februarie 2021- VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 8 februarie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies