Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 12 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. Nicos dă cărțile pe față, spune totul despre concurenți

,
Nicos spune tot
Nicos dă cărțile pe fata

Partea a doua a ediției de vineri, 12 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei se anunță incendiară! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Nicos dă cărțile pe față, spune totul despre Maria. Acesta a dezvăluit tot ceea ce spune Maria pe la hotel în lipsa lui Marinescu.

”Nu mai spune pe la hotel că dacă Marinescu e cu tine, nu va mai păți nimic toată viața.

Tu ești sinonim cu anti-inteligență.”

Marinescu și Maria, încă nu au dezvăluit dacă formează un cuplu sau nu, însă cei doi s-au sărutat de câteva ori, se îmbrațișează tandru, sem că ar fi împreună. În urma dezvăluirilor pe care Nicos le-a făcut atât Maria, cât și Marinescu au rămas șocați, ba chiar Nicos a și jignito pe Maria.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dezvăluirile făcute de Nicos nu se opresc doar asupra Mariei, ci el continuă seria conflictelor. Următorul vizat este Cristian Comănici, Nicos aruncă vorbe dure la adresa sa.

”Bă singurele femei din viața ta sunt maică-ta și sor-ta, și tu vi să vorbești cu mine de viață, tu vorbești cu mine de viață.”

Cristian Comănici nu s-a lăsat afectat de spusele lui Nicos, ba chiar a replicat că mai bine cu maica-sa și cu soră-sa, decât să aibă o femeie ca Meda.

Meda este fosta iubită a lui Nicos, care a intrat în competiție pentru a-l recuceri. Aceasta este dansatoare în mai multe cluburi din București.

Nicos are o dispută și cu Codruț, semn că acesta este pus pe ceartă în această ediție, ba chiar mai au puțin și sar la bătaie.

Nicos il ataca pe Comanici
Conflict Nicos și Comănici

Un nou cuplu s-a format la Puterea Dragostei?

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu i-a întrebat pe Maria și pe Marinescu, dacă formează un cuplu.

”Adică voi formați un cuplu?”

Maria nu a vrut să dea nimic din casă și a propus să fie întrebat Marinescu, dacă formează un cuplu sau nu. Rămâne de văzut în ediția din această seară dacă Maria și Marinescu sunt un cuplu.

Maria și Marinescu, impreuna?
Maria și Marinescu sunt un cuplu?

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată la Kanal D, de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, mai exact sâmbătă și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea care face parte din    programul TV   al postului Kanal D poate fi urmărită la TV, dar și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea fiecare ediție de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă este suficient doar să accesezi   https://www.kanald.ro/live.html.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. George și Mădălina se CĂSĂTORESC!

Americanii recunosc și își cer scuze pentru EROARE. Atacul cu dronă din Kabul a ucis 10 nevinovați, nu jihadiști ai ISIS-K

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

IMAGINI EXCLUSIVE! "Puterea dragostei" a ajuns la ediția 200 din sezonul 3! Iată cum sărbătoresc concurenții

O nouă bătaie la Puterea dragostei! Urmărește o ediție incendiară vineri, 12 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies