Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 26 decembrie –A doua parte- VIDEO. Nicos dă cărțile pe față. Cu ce fostă concurentă de la Puterea Dragostei vorbește în prezent?

,
Cristian Comănici, Marinescu și Nicos
Cristian Comănici, Marinescu și Nicos[Sursa foto: Captură KANAL D]

Discuțiile aprinse nu lipsesc de la Puterea Dragostei nici în a doua zi de Crăciun. Urmărește o nouă ediție incendiară a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro


In articol:

Cu toate că este o perioadă specială și în care oamenii lasă de-o parte problemele și neînțelegerile, concurenții de la Puterea Dragostei nu se vor putea abține și se vor ataca și în ediția de astăzi a emisiunii.

Nicos va face dezvăluiri incendiare despre legătura dintre el și o fostă concurentă de la Puterea Dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În a doua zi de Crăciun, atmosfera din casa Puterea Dragostei este în continuare una tensionată. Dacă în prima parte a emisiunii Marinescu a fost din nou în mijlocul discuțiilor aprinse, concurentul va stârni controverse și în partea a doua a emisiunii de astăzi.

Nicos va da de înțeles că între el și o fostă concurentă de la Puterea Dragostei este o legătură destul de apropiată. Este vorba despre Andreea Pirui. Recent, fosta concurentă s-a despărțit de Marius, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească, iar acum, Nicos va afirma că păstrează legătura cu ea și că vorbesc destul de des, totul spre surprinderea celorlalți concurenți din casă.

„Faci niște afirmații fără să te gândești, că nu s-ar uita Pirui niciodată la mine, dar ce crezi? Se uită și chiar se uită foarte des.” , va spune Nicos în a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 25 decembrie– Prima parte- VIDEO. Bătaie în casa iubirii, chiar în ziua de Crăciun!

Puterea Dragostei este unul dintre cele mai iubite show-uri matrimoniale din România, iar emisiunea este inclusă în programul TV al postului Kanal D.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Marinescu și George, replici acide la Puterea Dragostei

Conflictul dintre Marinescu și George pare să nu se mai termine. Cei doi concurenți poartă mai tot timpul discuții în contradictoriu, lucru care se va întâmpla și în partea a doua a emisiunii de astăzi.

Marinescu îi va spune lui George că el nu își propune să îi urmărească și să îi înregistreze, așa cum au făcut ei cu el. La rândul său, George va sugera că Marinescu este fals și că atunci când nu este filmat are un comportament complet diferit.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 24 decembrie–A doua parte- VIDEO. Alexandra are un iubit în afara casei: "Îl aștept să vină"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Culiţă Sterp, în culmea fericirii! Artistul va deveni tată! Ce decizie a luat în legătura cu Survivor România!

Clubul select - România, Italia, Portugalia, Slovacia şi Bulgaria cer să poată vinde mașini pe benzină și motorină și după 2035

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rivalitatea dintre Alexandra şi Mariana continuă şi în carantină: " Degeaba are facultate că nu ştie să-şi citească propriul nume..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies