Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 23 noiembrie –Prima parte- VIDEO. Tensiuni între Aya și Maria. Mădălina va interveni pentru a le despărți pe cele două

,
aya si maria conflict
Aya și Maria, conflict la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă săptămână la Puterea Dragostei, iar concurenții sunt hotărâți să își impună punctul de vedere, astfel că nu vor lipsi replicile acide. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

După ce în Gala de duminică concurenții au fost atenționați de prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, să lase de-o parte neînțelegerile și să nu mai reacționeze violent la comentariile celor din jur, la început de săptămână, în casa Puterea Dragostei vor izbucni din nou conflicte puternice.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Săptămâna începe cu un conflict între Mădălina și Alexandra. Mădălina o va acuza pe Alexandra că nu face altceva decât să se certe în emisiune și să folosească un limbaj nepotrivit. Ulterior, Alexandra va avea o discuție aprinsă și cu Mariana, iar cele două nu vor ezita să se jignească reciproc.

Mariana: 0 ești tu și în fața mea, dar și în fața altor persoane. 

Alexandra: Lumea de acasă mă ia exemplu pe mine.

Mariana: Te ia exemplu? Mi-ar fi rușine să te iau exemplu.

Pentru scurt timp, tensiunile vor dispărea, asta după ce în casă își va face apariția noul concurent. Este vorba despre Mihai, un tânăr care a mai fost la Puterea Dragostei și care a avut o legătură apropiată cu Alexandra. Întoarcerea acestuia în competiție o va uimi pe Alexandra, concurenta fiind șocată că nu va fi inclusă în top 3 fete care sunt pe gustul acestuia. 

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât din fața televizorului, cât și online, live video pe Kanal D. Este suficient să accesezi https://www.kanald.ro/live.html de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 22 noiembrie – Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, la un pas de bătaie

Citeste si: Cati bani face Bianca Comanici online, in 10 minute in fata camerei?

Scene de violență la Puterea Dragostei? Aya și Maria se atacă reciproc 

Aya și Maria vor intra în conflict în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Aya îi va sugera Mariei că arată mult mai bine decât ea și că a fost înzestrată de natură cu forme generoase, moment în care Maria va spune că nu aspectul fizic este cel mai important lucru atunci când vine vorba despre o persoană, ci caracterul. Cele două se vor apropia foarte mult una de cealaltă, motiv pentru care Mădălina și Andrada vor interveni pentru a nu se ajunge la scene de violență.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 21 noiembrie – A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici i-a pus marea întrebare Marianei: „Vrei să fii...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici, atac dur la adresa Marianei. I-a spus tot ce crede despre ea: „Ești mândră de...”

Strategia UE de vaccinare, criticată din cauza ritmului lent/ Pot apărea probleme în alte zone (Financial Times)

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de sambata, 21 noiembrie – Prima parte - VIDEO. Andrada si Alexandru, lacrimi amare! Cei doi decid sa se desparta definitiv!

De ce Jador nu urmărește pe nimeni pe instagram? Artistul a dezvăluit adevăratul motiv

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies