Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 15 septembrie - VIDEO. Viața unor tineri de 18 ani este dată peste cap de vestea că vor deveni părinți. Ce decizie vor lua?

,
in cautarea adevarul live stream 15 septembrie
Tamara și George, cei doi tineri puși în fața unei alegeri dificile[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă ediție "În căutarea adevărului" la Kanal D. Astăzi vom afla povestea a doi tineri de 18 ani care află că urmează să devină părinți. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" aduce din nou în fața telespectatorilor o poveste fabuloasă, cu foarte multe răsturnări de situație.

Tamara și George, doi tineri de 18 ani, sunt puși în fața unei situații delicate și care le va da viața peste cap.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Înainte de a termina liceul, Tamara află că a rămas însărcinată și deși venirea pe lume a unui copil ar trebui să fie o binecuvântare pentru oricine, vârsta fragedă îi împiedică pe Tamara și pe iubitul ei, George, să se bucure de acest lucru. Astfel, George nu acceptă ideea că urmează să devină tată și alături de părinții lui, acesta încearcă să găsească o soluție.

După ce au gândit totul la rece, părinții lui George îi propun acestuia să ofere bebelușul unei familii care nu poate avea copii. Tamara este de acord și merge, alături de mama ei, să îi cunoască pe tinerii căsătoriți. După o perioadă, familia care va înfia bebelușul îi propune Tamarei să se mute în casa lor, asta pentru a avea parte de toate condițiile și de mai mult spațiu, astfel încât sarcina să decurgă perfect normal.

Dacă vrei să urmărești povestea fascinantă a Tamarei și a lui George, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și online. Emisiunea "În căutarea adevărului" este transmisă online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Răsturnare de situație. Ce adevăr dureros iese la iveală în ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului"?

Mutarea Tamarei în casa viitorilor părinți adoptivi ai bebelușului ei, Kati si Tudor, va reuși să îi dea și mai mult universul peste cap. În peisaj își face apariția Doina, mama lui Kati, aceasta fiind încă de la început sceptică în ceea ce o privește pe Tamara. Femeia vrea să afle totul despre ea, astfel că, în urma investigațiilor, un adevăr dureros iese la iveală.

Doina și Virginia, mama Tamarei, se întâlnesc întâmplător și constată că se cunosc. Virginia este mama biologică a lui Kati, femeia dând-o spre adopție când avea doar 2 săptămâni. Imediat ce a desoperit adevărul, Doina îi oferă bani Virginiei să anuleze totul și să plece din casă împreună cu Tamara, femeia acceptă, însă rămâne de văzut cum va justifica totul, în episodul de astăzi "În căutarea adevărului", de la ora 13:00, pe Kanal D si online pe  pagina oficiala Kanal D de Live Stream.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Curs valutar BNR marți, 15 septembrie 2020. Cât a ajuns să coste un euro la casele de schimb valutar?

Vladimir Putin le-a luat urma. Rușii care vor să fugă în Georgia primesc citații la graniță, fiind convocaţi în cadrul mobilizării

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Un nou concurent, Sebastian, a intrat in casa Puterea dragostei! Ce le-a marturisit fetelor la venire

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies