Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 23 noiembrie- VIDEO. O bunică păcălită și jefuită de propria familie

,
bunica
Bătrâna este păcălită și jefuită de propria familie

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

De luni până vineri, începând cu ora 13:00, la Kanal D este difuzată emisiunea "În căutarea adevărului". Telespectatorii află în fiecare zi povești de viață tulburătoare, iar toate au în comun un singur lucru, adevărul. Indiferent de situație, adevărul iese la iveală, oferind lecții dure celor care își propun să îl ascundă.

Daca vineri, la "În căutarea adevărului", ati urmărit povestea unui tânăr profesor, care a sedus-o pe mama elevei sale, fara sa ii pese ca are o sotie acasa, astăzi vom urmări o nouă poveste incendiară, plină de suspans.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare.

În emisiunea de astăzi o bunică are mare nevoie de ajutorul familiei, deoarece nu se mai descurcă singură. Nepoata ei decide să angajeze o însoțitoare care să o ajute cu treburile casnice, numai că scopul asistentei personale este cu totul altul.

De-a lungul anilor, bătrânica a reușit să strângă o mică avere. Avere la care întreaga famile râvnește extrem de mult. Astfel, femeia ajunge să fie păcălită și jefuită de propria familie.

Bătrâna va afla, în cele din urmă, adevărul, iar o confruntare decisivă va avea loc, la care va participa și prezentatorul emisiunii, Ernest.

Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.

Urmărește emisiunea În cătarea adevărului și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă laptop sau telefon mobil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de vineri, 20 noiembrie - VIDEO. Un tanar profesor o seduce pe mama elevei sale, fara sa ii pese ca are o sotie...

OFICIAL - Pro România 'divorțează' de ALDE. Fuziunea va fi întreruptă în Congres

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de joi, 19 noiembrie - VIDEO. Natalia este rapita si sechestrata de cel care se pretindea iubitul perfect!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 18 noiembrie- VIDEO. Un sot excesiv de gelos ii impune restrictii partenerei sale de viata!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies