Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 21 decembrie- VIDEO

,

O nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului” începe la Kanal D, de la ora 13:00. Poți urmări emisiunea ta preferată și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Telespectatorii Kanal D pot urmări emisiunea "În căutarea adevărului", de luni până vineri, începând cu ora 13:00. Formatul emisiunii aduce în fața celor de acasă povești inspirate din realitate și care evidențiază partea mai puțin plăcută a vieții.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ernest, prezentatorul emisiunii „În căutarea adevărului”, dorește să sublinieze în fiecare episod al emisiunii importanța sincerității indiferent de relație, fie ea de cuplu, cu orice alt membru al familiei sau prieten. Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00.

Iubirea a fost definita in foarte multe moduri si toate au ceva in comun si anume, faptul ca este un sentiment total, un sentiment care in forma lui inalta nu este compatibil cu ideea de compromis, cu jumatatea de masura, cu incercarea de dramuire a simtirii. Cand incerci sa pacalesti iubirea, mai devreme sau mai tarziu platesti un pret si uneori poate fi destul de mare.

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 18 decembrie- VIDEO. Nora și socrii la cuțite? Cine minte, cine se preface?

Citeste

si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 17 decembrie- VIDEO. Oana a fost bătută cu bestialitate. Cine i-a vrut răul?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 18 decembrie - VIDEO. Nora și socrii la cuțite? Cine minte, cine se preface?

Două asociații din Justiție cer de urgență Guvernului să publice raportul GRECO: vizează impactul modificărilor aduse legilor justiției

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 17 decembrie - VIDEO. Oana a fost bătută cu bestialitate. Cine i-a vrut răul?

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 16 decembrie - VIDEO. Soțul nu îi acordă suficientă atenție, iar ea îl înșală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies