Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 14 iunie - VIDEO O mamă, trădată de propriul fiu!

,
Femeia, disperată, își ia la rost fiul!
Femeia, disperată, își ia la rost fiul![Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului" este difuzată la ora 13:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Vom cunoaște, din nou, o familie cu probleme. Tatăl are o relație foarte bună cu fiul său, cu care are activități tinerești.

Pe de altă parte, aerul lui tineresc se manifestă și altfel.

Bărbatul are o relație cu o femeie mai tânără.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Pentru ca fiul lui, care știe tot, să nu îi spună nimic mamei lui, bărbatul începe să îl cumpere cu bani.

Îi dă bani de buzunar pentru a-i cumpăra tăcerea.

Situația se complică și mai mult în momentul în care bărbatul află că va deveni din nou tată, cu tânăra cu care are o aventură.

Tânărul și tatăl lui
Tânărul și tatăl lui[Sursa foto: captura video Kanal D]

În cele din urmă tot adevărul iese la iveală. Femeia înșelată află că bărbatul ei are o aventură, că se pregătește să aibă un copil cu amanta și, mai mult, află că băiatul ei i-a ascuns totul.

"Cum ai putut tu, propriul meu copil, să îți bați joc de mine în halul ăsta?", îl întreabă femeia pe băiat. Acesta se simte foarte jenat că i-a ascuns adevărul mamei sale.

Cum se va încheia această poveste tulburătoare aflați urmărind ediția cu numărul 471 din "În căutarea adevărului", care este difuzată astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Bărbatul cumpără tăcerea fiului cu bani!
Bărbatul cumpără tăcerea fiului cu bani![Sursa foto: captura video Kanal D]

Ce spunea Ernest despre emisiunea pe care o prezintă la Kanal D

Ernest Takacs, prezentatorul emisiunii "În căutarea adevărului" de la Kanal D, a mai realizat în trecut, la postul nostru, o producție de succes, "Ochii din umbră", cu povești tot la fel, inspirate din realitate.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", spunea Ernest Takacs despre succesul producției "În căutarea adevărului", într-un interviu acordat publicației Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:00, la postul TV Kanal D și poate fi urmărită atât la televizor, cât și Live Video Online, accesând  pagina de Live Stream a site-ului  nostru.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 11 iunie- VIDEO Tatăl și fiul împart aceeași femeie!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 11 iunie - VIDEO Tatăl și fiul împart aceeași femeie!

Liviu Dragnea susține că șeful SRI i-a cerut să-l pună pe Dîncu premier: 'PSD este cel mai infiltrat partid. Doar Firea și Stănescu nu sunt băgați'

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 9 iunie - VIDEO O femeie își înșală bărbatul în scaun cu rotile!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 8 iunie - VIDEO Soția nemulțumită își înșală bărbatul leneș!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies