Litoralul, asaltat de turisti! Domnitele si-au expus trupurile la soare

Chiar daca vara incepe oficial, abia peste o saptamana, litoralul nu duce lipsa de turisti.

A fost, practic, primul weekend de plaja pentru romani. Unde mai pui ca, au început si concursurile ad-hoc de pe plaja, pentru desemnarea frumoasei-frumoaselor!

Cum sa nu se aranjeze domnisoarele tocmai la plaja, unde isi pot prezenta trupurile bine sculptate si lucrate intens la sala? Costume de baie cat o palma de mari sau mici, depinde de gust,  accesorii viu-colorate si uleiuri pentru un bronz cat mai uniform. A inceput sezonul paradelor de moda pe plaja! O domnisoara are si cateva sfaturi pentru un aspect perfect care ar putea intoarce toate privirile! Cele mai importante sunt accesoriile.

Un alt accesoriu, permanent, este tatuajul, care se pare ca a devenit un must-have al sezonului. Accesorizati au fost si domnii. Nici nu le-a mai pasat de bronzul imperfect! Stralucitori sa fie! Daca unii au fugit de caldura la malul marii, altii s-au racorit  cum au putut ...prin orase.

Copiii s-au balacit in  fantana arteziana  ca si cum ar fi fost la  piscina. Si, ca sa se simta in siguranta,  micutii  si-au adus si colacul de salvare. Cu echipamentul din dotare si apa din fantana arteziana  nimic parca nu-i mai impiedica sa se scalde. Oricat de cald ar fi afara, scaldatul in fantanile arteziene este, insa,  strict interzis.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate