Ligi, fotografie de INFARCT! Si-a lasat fanii masca! Cum a putut sa pozeze

Autor: O.P.
Actualizat: 10 dec 2019, 12:51

Ligi a fost una dintre cele mai sexy si mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2.

Ligi, fotografie de INFARCT

Desi a fost atrasa in mod clar de Andy, aceasta nu a format niciun cuplu in casa ''Puterea dragostei''. Ligi s-a remarcat atat prin fizicul ei atat lucrat la sala, cat si prin replicile acide pe care le-a avut la adresa altor concurenti. 

Ligi si-a obisnuit fanii sa pozeze sexy, dar de aceasta data s-a pozat purtand nimic mai mult decat un tricou transparent.

Iata imaginea care i-a pus pe fanii ei pe jar:

Citeste si: Jador s-a îmbolnăvit! Mocanu i-a făcut injecții! Ce boală a luat

Ligi de la "Puterea dragostei" a facut furori printre baieti încă de cand a pasit in casa iubirii, datorita siluetei ei perfecte. Un scorpion ambitios, Ligi a trecut pragul "Puterii dragostei", in cautarea iubirii! Aceasta are 27 ani, vine din Cluj-Napoca, si este make-up artist.

Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebata de ce ales sa vina la "Puterea dragostei", Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

"Imi place foarte mult experimentul si ideea si vreau sa fac parte din experiment si poate, cine stie, o sa imi gasesc jumatatea! Sa fie inalt, inteligent, romantic si sa fiu mereu in centrul atentiei lui!", a spus Ligi.

De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Ligi a facut furori cu trupului ei sculptat. Insa tanara a ajuns sa arate asa dupa multe ore de antrenament in sala de fitness, acolo unde merge frecvent, chiar si in Turcia, pentru a se mentine in forma.

Citeste si: Ligi, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie spectaculoasa! Iata cat de bine seamana cu Bianca Dragusanu!