Lidia Buble a fost jefuită de aproape 20.000 de Euro: “Aveam si accesorii, printre care diamante....” Unde s-a întâmplat totul

Author: Oana Picerea

Lidia Buble a fost jefuită

Sursa: Captură KANAL D

Într-o ediție incendiară a emisiunii "Teo Show", difuzată duminica aceasta la Kanal D, artista Lidia Buble a dezvăluit detalii cutremurătoare despre un incident nefericit. Lidia Buble a fost victima unui jaf, suferind astfel o pierdere de aproape 20.000 de Euro.

 În timpul interviului acordat lui Teo Trandafir, Lidia Buble a mărturisit că a fost fost victima unui jaf, în urma caruia i-au fost sustrase două genți. Valiza sa a fost ruptă și spartă, iar printre lucrurile pierdute se aflau și accesorii prețioase, printre care și diamante. Deși poliția a intervenit prompt, obiectele furate nu au putut fi recuperate.

Lidia Buble a fost jefuită de aproape 20.000 de euro

Mi s-au furat doua genti. Valiza a fost ruptă, spartă. Aveam si accesorii, printre care diamante. Zici ca mi s-a rupt sufletul. N-am reusit să recuperez nimic, a venit politia si a luat amprente… ”, marturiseste Lidia Buble.

În plus, Lidia Buble a mai dezvăluit că a fost victima unui incident similar în timpul unei vacanțe din Italia; atunci i-a fost furată o geantă cu o valoare similară celorlalte două. 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Lidia Buble a fost implicată într-un accident rutier. Artista și-a lovit mașina de peste 45.000 de euro

In ultima vacanță din Italia mi s-a furat iar o geantă, care valora cât celelalte două ”, continuă artista.

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, surprinși în ipostaze tandre, pe stradă. Artista radiază în prezența iubitului său

Nu ratați, duminica aceasta, de la 10:00, dezvăluirile Lidiei Buble, într-o ediție incendiară a emisiunii “Teo Show”, difuzată la Kanal D!

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!