LESINI de RAS. A pierdut un pariu la fotbal, iar prietenii l-au pus sa faca ASTA. Au ras si curcile de el: "M-au umilit"

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 12:20

Un tanar din San Francisco si-a pus mainile in cap cand a auzit ce trebuie sa faca drept pedeapsa ca a pierdut un pariu la fotbal.

Chuck Jose, un tanar din San Francisco, a declarat pentru Huffington Post ca pe viitor se va asigura sa nu mai parieze decat daca este sigura ca va castiga. Recent, el a pierdut un pariu la fotbal, iar prietenii l-au pus sa faca ceva cu totul special: sa recreeze videclipul hit-ului "Chandelier", interpretat de Sia.

Cine este bărbatul ucis de un șofer român fără permis, beat și drogat, în Italia. Victima avea un copil în vârstă de șase ani

Priviti ce a iesit! Toti au ras cu lacrimi! Clipul a devenit viral in scurt timp, iar Chuck Jose s-a trezit vedeta pe internet!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies