Leo de la Strehaia se luptă să trăiască! În ce stare se află artistul după infectarea cu COVID-19

,
Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia se luptă să trăiască! În ce stare se află artistul după infectarea cu COVID-19

[Sursa foto: Facebook]

Leo de la Strehaia se luptă din răsputeri să își revină după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Fiul artistului a făcut mai multe declarații despre starea de sănătate a artistului.


In articol:

Leo de la Strehaia se luptă din răsputeri să își revină după ce s-a infectat cu virusul COVID-19.

Fiul artistului a făcut mai multe declarații despre starea de sănătate a artistului.

Leo de la Strehaia se luptă să trăiască! În ce stare se află artistul după infectarea cu COVID-19

Leo de la Strehaia era infectat cu COVID-19 atunci când a fost arestat și dus la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutățit, a fost transportat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Fiul lui Leo de la Strehaia spune că starea de sănătate a tatălui său este din ce în ce mai gravă.

Leo de la Strehaia

Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, declarații despre starea de sănătate a tatălui său

[Sursa foto: Facebook]

”Se simțea foarte rău, din ce am înțeles avea nevoie și de oxigen. Am vorbit puțin cu el, are mari probleme de sănătate. Sper să se refacă, mai ales că el are mari probleme de sănătate, comorbidități cum se zice, încă de dinainte”, a declarat Alin, fiul lui Leo de la Strehaia.

Citeste si: Cum arată acum Anca de la Strehaia! Fosta soție a lui Leo și-a pus silicoane FOTO

Totodată, fiul artistului s-a arătat foarte deranjat de modul în care polițiștii l-au ridicat pe tatăl său. Cu toate că Leo de la Strehaia a acceptat gândul că va fi încarcerat, polițiștii n-au mai vrut să aștepte ca acesta să își scrie testamentul sau să se vindece de COVID-19.

Leo de la Strehaia a fost arestat. Care este motivul închiderii artistului

”Tata se împăcase cu ideea că va ajunge la închisoare, știa după felul în care s-a desfășurat procesul că nu are șanse să scape. Dar puteau să îl lase să își termine tratamentul, să scape de coronavirus, apoi să îl ducă acolo. Iar asta din două motive, zic eu, de bun simț: îi poate îmbolnăvi pe alții la închisoare și pentru că nu poate fi îngrijit așa cum trebuie la pușcărie, mai ales că el are probleme cardiace, este diabetic, e supraponderal și are și alte probleme de sănătate”, a mai declarat Alin.

Citeste si: Leo de la Strehaia, dezvaluiri despre relatia dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara: cum si-au petrecut noaptea impreuna la hotel

Leo de la Strehaia a fost condamnat pe data de 29 septembrie la doi ani și jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi, în fond, rejudecând: I. În temeiul art.396 alin.2 din Codul de procedură penală, condamnă pe inculpatul MIHAI ION-STELICĂ la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat”, s-a arătat în Curtea de Apel București.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Leo de la Strehaia vrea sa ii dea papucii Danei Criminala! "Divortez de ea daca se dovedeste ca fetita e a mea"- Nevasta lui a luat foc!

Prima întâlnire dintre Klaus Iohannis și Kelemen Hunor, după declarațiile scandaloase ale lui Viktor Orban

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Leo de la Strehaia, victima unui complot halucinant? Ce au pus la cale Dana Criminala si Renata e incredibil! Imaginile care nu mai au nevoie de niciun comentariu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies