Legea Educatiei Nationale - inceperea anului scolar in a treia saptamana din septembrie. Ce vrea fostul ministru al Educatiei sa propuna

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a afirmat că va depune, săptămâna viitoare, un proiect legislativ


In articol:

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a afirmat că va depune, săptămâna viitoare, un proiect legislativ care prevede ca începutul anului şcolar să fie fixat în a treia zi de luni din septembrie, potrivit unui mesaj postat de acesta pe Facebook.

"Săptămâna viitoare vreau să depun o propunere legislativă de completare a Legii Educaţiei Naţionale prin care să se fixeze începutul anului şcolar în a treia zi de luni din septembrie”, scrie Liviu Pop, pe Facebook.

Senatorul PSD a creat şi un sondaj în care întreabă internauţii dacă sunt de acord cu propunerea legislativ. Dintre cele 4000 de persoane care au votat, 85% au răspuns afirmativ, că vor fixarea începutului anului şcolar în a treia săptămâna din luna septembrie.

Citeste si: Dezastru pe piața media. O mare companie a plecat din România - capital.ro

Ministrul interimar al Educaţiei, Valer-Daniel Breaz, a decis ca prima zi de cursuri din anul şcolar 2019-2020 să fie luni, 9 septembrie.

Premierul Viorica Dăncilă solicitase ministerului Educaţiei prelungirea vacanţei de vară cu o săptămână, astfel încât anul şcolar să înceapă pe 16 septembrie, motivând că aceasta este dorinţa patronatelor din turism.

Citeste si: Piata Unirii din Bucurestii nu va mai arata ca acum. Ce se intampla, incepand de azi

Citeste si: Aroganta maxima! Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria - FOTO

Citeste si: Cutremurator! Magistratii obliga statul sa despagubeasca o femeie pe care spitalele de stat o lasau sa moara

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies