Legătura neștiută dintre Nicole Cherry și J Balvin. Artista a dezvăluit cum s-au cunoscut și ce relație au: ”M-am întâlnit cu el”

Author: Madalina Maftei

Legătura neștiută dintre Nicole Cherry și J Balvin

Sursa: Instagram Nicole Cherry

Nicole Cherry a dezvăluit ce relație are cu J Balvin, după ce artista a realizat un TikTok pe una dintre piesele lui, iar artistul nu a rămas indiferent la postare.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă puțini sunt cei care știu ce legătură are artista cu celebrul J Balvin.  Cântăreața a povestit totul, după ce a realizat un TikTok pe una dintre piesele cântărețului, iar acesta a reacționat.

Ce legătură există între Nicole Cherry și J Balvin

Artista a dezvăluit că s-a cunoscut cu J Balvin cu ani în urmă, la începuturile carierei sale. De asemenea, la un moment dat, Nicole a declarat că are numărul de telefon al artistului, iar uneori îi trimite și ce piese a mai lansat.

Totodată, aceasta a dezvăluit că de ziua soțului ei, Florin, i-a făcut o surpriză și i-a dăruit acestuia un filmuleț de la J Balvin.

Artista noastră are o relație apropiată cu cântărețul columbian, atunci când acesta și-a schimbat numărul de telefon i-a dat un mesaj prin care a anunțat-o și i-a dat noul număr.

”Ce m-a șocat pe mine la Balvin a fost că atunci când și-a schimbat numărul de telefon, când avea deja colaborarea cu Beyonce, a ținut să-mi scrie că l-a schimbat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Am numărul lui de la începuturi, când m-am întâlnit cu el. De abia mă lansasem și tot atunci se lansase și el cu 'Tranquila'. Atunci m-am întâlnit cu el și ulterior am mai discutat. De exemplu, i-am cerut un filmuleț de ziua lui Florin, îl am și acum", a

declarat Nicole Cherry, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Nicole Cherry este în toiul pregătirilor pentru botez și nuntă! Când vor avea loc cele două evenimente

J Balvin a reacționat la un video postat de Nicole Cherry

Recent, Nicole Cherry a realizat un TikTok pe una dintre piesele columbianului, iar acesta a văzut filmarea și a distribuit-o pe InstaStory. Artista a rămas fără cuvinte și și-a anunțat fanii din mediul online despre această întâmplare.

„Cum o să dorm? Foarte bine", a scris Nicole pe pagina ei de Instagram.

Celebrul cântăreț ar urma să ajungă zilele acestea în România, unde urmează să concerteze la festivalul Untold.

Nicole Cherry este în toiul pregătirilor pentru botez și nuntă! Când vor avea loc cele două evenimente

Citeste si: Nicole Cherry a impresionat la dublul eveniment din viața ei! Cum arată cele trei ținute pe care artista le-a purtat- Foto

 

@nicolecherry #unpasochallenge #jbalvin #trueno #dance #fyp #nicolecherry ♬ UN PASO (Teaser)- Trueno & J Balvin

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies