Le recunoști? Sunt cele mai bine plătite supermodele din lume! Cum arătau când erau mici și cât de mult le-au schimbat operațiile estetice

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 apr 2024, 15:25

Le recunoști? Sunt cele mai bine plătite supermodele din lume! Cum arătau când erau mici și cât de mult le-au schimbat operațiile estetice

Sursa: Bella Hadid Intagram

Două supermodele de peste hotare sunt printre cele mai bine plătite din întreaga lume. Mulți le apreciază frumusețea, însă puțini știu cum arătau cele două înainte de intervențiile estetice.

Cele două modele celebre sunt unele din reprezentatele Victoria's Secret și au un succes incredibil. La vârsta de 29, respectiv 27, Gigi și Bella Hadid au reușit să câștige inimile pasionaților de modă și modelling.

Cum arătau Gigi și Bella Hadid, înainte de operațiile estetice

Cu ocazia zilei de naștere a surorii sale, Bella Hadid a publicat mai multe fotografii cu cele două, încă de când erau mici și până în prezent.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Citește și: "Dumnezeule, mananca si tu ceva!" Topmodelul din Rusia care si-a ingrozit fanii cu imaginile in care apare neobisnuit de slaba. FOTO

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cele două sunt de o frumusețe rară, însă Bella a recunoscut că la 14 ani a suferit o intervenție estetică. Cu toate acestea, aceea ar fi fost singura, spune supermodelul.

Citește și: Un fotomodel celebru a renuntat la cariera din lumea modei pentru a se calugari. Vezi cum s-a transformat!

La vârsta de 29 de ani, Bella Hadid a dezvăluit într-un interviu acordat revistei VOGUE că a suferit prima intervenție estetică la vârsta de 14 ani.

Cu 11 ani în urmă, fotomodelul s-a adresat unui medic estetician și a optat pentru o rinoplastie. În prezent, sora lui Gigi Hadid își exprimă regretele legate de această decizie chirurgicală.

„Îmi doresc acum să fi păstrat trăsăturile strămoșilor mei. Cred că ar fi ajuns să îmi placă. Presupun că nimeni la 25 ani nu arată cum arăta la 13 ani, nu?”, spunea Bella, în urmă cu 4 ani.

Bella Hadid a ținut să menționeze faptul că nu are alte intervenții estetice și nu are nicio problemă cu persoanele care aleg să apeleze la medicul estetician.

„Nu am apelat niciodată la fillere. Haideți să punem capăt acestor speculații. Nu am nicio problemă cu asta doar că nu sunt pentru mine”, a mai spus fotomodelul. Ea a negat că ar avea un lifting în zona ochilor și spune că folosește benzi adezive pentru față pentru a avea acest efect. „Lumea mereu are ceva de comentat, dar ce am eu de spus e că niciodată nu am fost înțeleasă în industria mea și de către oamenii din jurul meu”, a mai declarat Bella Hadid.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!