Le-au strans pantofii si le-a sarit tandara! Cristina Siscanu si Bia Rus, altercatie verbala in culisele emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities”

,

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, cele noua concurente sunt pregatite de reintalnirea cu telespectatorii, dar si cu juratii. Dupa schimbul de replici acide din editiile trecute, iata ca in editia de astazi ies la iveala o serie de intamplari din culisele emisiunii. Protagoniste, nimeni altele decat Bia Rus si Cristina Siscanu.

La finalul editiei de sambata, in momentul sedintei foto care se realizeaza de fiecare data, Bia Rus nu a raspuns afirmativ rugamintilor Cristinei Siscanu de a o lasa pe cea din urma sa pozeze inaintea ei. Cristina Siscanu isi motiveaza aceasta rugaminte, spunandu-i ca, dupa atatea ore de filmare, sandalele ii erau incomode. De acolo si pana la un atac verbal nu a fost decat o clipa, Bia Rus s-a simtit incoltita de replicile Cristinei Siscanu.

Efectiv nu mai puteam sta pe acele sandale. Acesta a fost motivul pentru care s-a iscat o discutie intre mine si Bia”, spune Cristina Siscanu.

“Ai un comportament groaznic. M-ai jignit teribil”, acuza Bianca Rus.

Intreg momentul, dar si ce isi reproseaza cele doua concurente veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Citește și:

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, o poveste de dragoste ca-n filme. Sotul concurentei, in platoul “Bravo, ai stil! Celebrities!”, pentru a o sustine

Bucegii - un loc feeric, in pericol! Ce vedem duminica aceasta, 20 septembrie, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, pe Kanal D

Sambata seara, editie concept la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurentele isi vor etala rochiile de mireasa

Kanal D, lider de piata cu editia de ieri a emisiunii “Teo Show”

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, din pitoreasca Moldova catre fascinantul Tinut Secuiesc


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies