Laurentiu Reghecampf, marturisiri cutremuratoare despre cele doua tragedii care s-au abatut asupra familiei sale! Iata cum a reusit sa depaseasca momentele dificile!

Laurentiu Reghecampf a oferit primul interviu dupa ce si-a pierdut tatal si soacra in decurs de cateva saptamani.

Reghe a vorbit despre momentele grele din viata lui, dar si despre cele frumoase.
 "Am inceput fotbalul la 6 ani si "vinovatul" a fost tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, ca nu mai este printre noi. A tinut foarte tare sa fac fotbal, ba mai mult, m-a obligat in multe momente. Cu bicicleta aveam voie doar sa merg la terenul de fotbal. In directia asta tata a fost foarte strict, doar scoala si fotbal.

La tata a fost o problema acum doi ani de zile. A avut un atac cerebral, am avut doi ani-doi ani si jumatate in care mama s-a ocupat. Eram in Emirate cand s-a intamplat, ne asteptam la lucrul acesta fiindca acesti doi ani au fost foarte grei. S-a intamplat, asta este, viata merge inainte, am incercat sa o incurajez pe mama fiindca nu a fost usor, mai ales ea stand doi ani si jumatate langa el. Asta este, toti trecem prin momentul asta.

A fost si tragedia cu Ionela, mama Anei. Au fost doua, trei saptamani, toate s-au petrecut foarte repede. Noi fiind tot timpul impreuna, ne petreceam timpul cu tata, cu mama, cu Ionela. Trebuie sa trecem, avem 4 copii, mai ales bebe nu intelege momentele astea.

In momentele astea nu mai exista altceva. In momentul in care avem o tragedie in familie, si aici vorbim de cei apropiati, nu mai exista alte lucruri.

Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate