Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Imaginea emoționantă publicată de Corina: „Te voi iubi întotdeauna”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 iul 2022, 10:56

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Imaginea emoționantă publicată de Corina: „Te voi iubi întotdeauna”

Sursa: Instagram

Pe data de 19 mai, Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos, pe nume Liam. Laurențiu Reghecampf a dat vestea prin intermediul unei postări făcute pe contul său de Instagram și care a strâns zeci de mii de aprecieri.

Corina Caciuc a născut pe data de 19 mai.Aceasta

a adus pe lume copilul ei și pe al lui Laurențiu Reghecampf. Corina și-a ținut sarcina secretă, până în momentul în care a fost dată de gol de presă. Cu toate acestea, a mai durat ceva timp până când zvonurile au fost confirmate.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc îl țin departe pe Liam de ochii lumii

Citeste si: Daniel Onoriu s-a căsătorit după două săptămâni de când și-a cunoscut soția: "Este îngerul pe care mi l-a trimis Dumnezeu!" Ce afacere conduc cei doi soți

Cei doi părinți au decis ca numele micuțului să fie Liam și, de atunci, sunt destul de discreți în ceea ce privește fotografiile cu cel mic.

Aceștia doresc să-l țină departe de ochii lumii, mai ales că Reghecampf nu trece printr-o perioadă foarte liniștită.

În urmă cu doar câteva ore, Corina Caciuc a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie cu cel mic.

Aceasta le-a arătat tuturor cum își începe dimineața și o face cum nu se poate mai frumos.

Laurențiu Reghecampf a repostat și el imaginile, arătându-le tuturor cât este de fericit datorită celui de-al treilea copil pe care îl are. Cu toate acestea, încă nu i-au arătat fața, deși fanii lor sunt curioși cu cine seamănă.

Citeste si: Care este adevăratul motiv din spatele deciziei Universității Craiova de a renunța la antrenorul Laurentiu Reghecampf

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Laurențiu Reghecampf a spus ce părere are despre trecutul Corinei

De când s-a aflat că Laurențiu Reghecampf formează un cuplu cu Corina Caciuc, în presă au apărut mai multe informații despre trecutul acesteia. Antrenorul nu s-a lăsat afectat de cele întâmplate și a continuat relația cu ea, iar mai multe declarații a oferit în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

„Nu știu din ce unghi priviți. În momentul în care cunosc o persoană, nu sunt de la poliție, nu pot să îi cer buletinul să aflu ce a făcut.  Foarte multe informații sunt false. Multe persoane care au mers pe acest fir știu cine a avut interes să apară informația și cine le-a dat-o.  Îmi place foarte mult Corina.

De trecut, cum aș putea să aflu de trecutul cuiva. Să întreb la poliție, să îi iau buletinul... Nu contează trecutul”, a declarat acesta.

L-a iertat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf? Câte greșeli a făcut antrenorul în căsnicia cu celebra impresară: ”Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui”

Încă de când a confirmat că iubita sa era însărcinată, Laurențiu Reghecampf a postat câteva fotografii cu burtica de gravidă a partenerei sale. Cu toate acestea, nu a vrut să dezvăluie numele copilului, lucru ce s-a întâmplat abia după naștere.

Citeste si: Incredibil cum arată Corina Caciuc la nici două săptămâni după ce a născut! Proaspăta mămică are o siluetă de invidiat

„Nu are nicio semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă și David Andrei, toată lumea îi spune Luca, dar pe el îl cheamă și David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Adrian, a fost dorința Anei să îi punem numele meu, iar Liam m-am gândit că dacă tot sunt cei doi băieți și eu cu L, începem numele cu L, hai să găsim un nume care să se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a mai spus acesta.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies