Laura Dinca abia asteapta sa se marite, dar Cristian Boureanu o lasa sa astepte! Motivul incredibil pentru care fostul politician nu a cerut-o de sotie pe iubita lui

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2017, 10:19

Desi la inceputul lunii, presa vuia ca Boureanu i-a daruit in sfarsit iubitei lui inelul de logodna, Laura Dinca infirma zvonurile.

"Nu am primit niciun inel", a declarat Laura Dinca.
 Cristian Boureanu sustine ca nu a cerut-o de sotie pe iubita lui deoarece ii este teama ca va spune "NU".
"Nu sunt sigur ca ma accepta, daca ma refuza? Trebuie sa fiu sigur", a spus Cristian Boureanu.

"Nu e adevarat ca as spune nu. Trebuie sa lasam timpul sa treaca. Nu prea ii fac eu micul dejun, mai mult el face.
Facem cu randul. N-am sa fac asta niciodata in viata mea. Mi se pare normal ca barbatul sa ceara femeia. Poate am simtit de multe ori, dar nu am avut curajul. Vara asta a fost putin ocupat, nu s-a putut. Poate la vara", a adaugat ea.
Cristian Boureanu a stat doua luni de zile dupa gratii, iar aceasta experienta l-a marcat.
"Nu-mi place sa vorbesc despre asta. Relatia a marcat-o in bine.
Laura e mai puternica si matura decat pare. M-a schimbat. E o experienta pe care n-o doresc nimanui. Perioada in care m-am certat cu Ioana a fost mai rea decat arestul. Acum ne intelegem foarte bine", a marturisit fostul politician.
"Ne-a facut mai puternici", a completat Laura.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 
 

 

Taguri:

Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies