Larisa Udilă, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, s-a căsătorit! Cum a arată rochia pe care viitoarea mămică a purtat-o la fericitul eveniment

,
Larisa Udilă, fost concurentă de la ”Bravoi, ai stil!”, s-a căsătorit!
Cum arata rochia pe care a purtat-o Larisa Udila[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă și logodnicul ei, Alexandru Ogică, au decis să-și unească destinele. Fercitul eveniment a fost organizat cu mare fast într-un cadru feeric. Cum a arătat bruneta în rochie de mireasă?


In articol:

Larisa Udilă este însărcinată în ultimul trimestru, astfel fosta concurentă de la ”Bravoi, ai stil!” și iubitul ei, Alexandru Ogică, au decis să-și unească destinele. Evenimentul a fost organizat până la cel mai mic detaliu de viitoarea mămică.

Larisa Udilă a organizat petrecerea de cununie într-un cadru de vis

După ceremonia de cununie, Larisa Udilă și proaspătul ei soț au decis ca petrecerea să aibă loc într-un cadru feeric, înconjurați de grădini naturale și de un lac, care a fost piesa de rezistență a evenimentului. Invitații s-au bucurat de un loc parcă desprins din povești și s-au distrat pe cinste la fericitul eveniment.

Larisa Udilă, fost concurentă de la ”Bravoi, ai stil!”, s-a căsătorit!
Larisa Udila a optat pentru un stil simplu[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă a optat pentru un decor simplist, însă extrem de elegant. Viitoarea mămică a decis ca la eveniment să fie încojurată numai de trandafiri roșii, care semnifică iubirea eternă. În drepul tacâmului fiecărui ivitat s-a regăsit câte un trandafir roșu, tematica evenimentului ducând puțin spre stilul latino.

Citeste si: Larisa Udilă a făcut anunțul trist cu puțin timp înainte să devină mamă: „Trec printr-o perioadă foarte grea...” Ce diagnostic a primit din partea medicilor?

Buchetul miresei a fost realizat tot din trandafiri roșii, printre care au fost strecurate și câteva flori de noanță asemănătoare.

Larisa Udilă, fost concurentă de la ”Bravoi, ai stil!”, s-a căsătorit!
Larisa Udila a optat pentru trandafiri roșii[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a purtat o rochie albă până în pâmânt care i-a scos în evidență burtică de gravidă, aceasta fiind însărcinată în 33 de săptămâni, în partea de jos rochia a fost toată îmbrăcată în sclipici. În ceea ce privește machiajul frumoasa brunetă a optat pentru unul natural, iar părul l-a avut coafat în bucule lejere.

Larisa Udilă, fost concurentă de la ”Bravoi, ai stil!”, s-a căsătorit!
Larisa Udila a purtat o rochie lunga cu sclipici[Sursa foto: Instagram]

Soțul frumoasei brunete nu s-a lăsat mai prejos, Alexandru Ogică a ales să poarte un costum negru, iar pe alocuri avea imprimeuri latino, semn că petrecerea a fost gândită pe această tematică.

Larisa Udilă și proaspătul ei soț formează un cuplu de mai mulți ani, iar relația lor este extrem de sudată și se bazează pe iubire și respect. Înainte de căsătorie, cei doi au fost logotiți trei ani, iar acum așteaptă să se nască primul lor copil, un băiețel. Fosta concurentă de la ”Bravoi, ai stil!” este însărcinată în 33 de săptămâni.

Citeste si: Larisa Udilă, mesaj sfâșietor pe Instagram: „Am burta ciuruită de injecții. E Săptămâna Mare și…”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Larisa Udilă a făcut anunțul trist cu puțin timp înainte să devină mamă: „Trec printr-o perioadă foarte grea...” Ce diagnostic a primit din partea medicilor?

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Larisa Udila, veste naucitoare despre bebelusul ei: "M-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies