Larisa, reacție fără precedent la adresa lui Robi! „Tu nu faci mișto la adresa mea!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, sâmbătă, 10 februarie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2024, 20:54
robi si larisa casa iubirii Foto(4)

Larisa, deranjata de atitudinea lui Robi

Sursa: Captură KANAL D

Robi o va enerva teribil pe Larisa, care va trece la atac! „Eu dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea de râs!” Aflați cum va reacționa Virginia și ce se va întâmpla în casa fetelor, sâmbătă, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii a adus în atenția publicului noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, cărora li s-au alăturat patru concurenți din sezonul 2, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care au vrut să rămână pentru a-și caută în continuare perechea mult dorită. Încă de la început fetele și băieții au legat primele simpatii și au încercat să se cunoască mai bine.

În ultima vreme s-au iscat însă și primele antipatii și chiar certuri aprige între unii concurenți.

Robi o va enerva teribil pe Larisa, care va trece la atac! „Eu dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea de râs!”

În ediția de sâmbătă, 10 februarie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece se vor declanșa noi conflicte atât în casa fetelor, cât și în tabăra băieților.

După ce în ediția de joi, Julia a izbucnit în lacrimi, din cauza afirmațiilor dure făcute de Robi, la adresa ei, pe care concurență le-a perceput că jigniri, în ediția de sâmbătă, cei doi se vor confruntă din nou și își vor lansa replici acide.

Deranjată de modul în care i se adresează Robi în ultimele zile, Julia va adopta la rândul ei o atitudine aspră față de el și va încerca să îl pună la punct, recurgând la afirmații răutăcioase și ironice.

Citește și: „Nu simt să fac anumite gesturi și cu tine”. Cosmin a luat decizia și a ales-o pe Ștefania! Cum a reacționat Bianca la verdictul dureros

Julia: Femeie, femeie, femeie!

Robi: Nu există pentru mine chestia asta! Dacă vorbești frumos, îți vorbesc frumos! Dacă vorbești cum vorbești tu de obicei și mă ataci! Nu ți-am răspuns niciodată la prime jignire, a doua, a treia!

Julia: Deja ai ridicat tonul!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Julia îi va acuză din nou pe băieți că au de gând să o nominalizeze în Gala de duminică și au tot căutat motive pentru a-și justifica voturile.

Concurență îl va acuza și pe Ștefan că vrea să o nominalizeze, în ciuda faptului că ea s-a declarat o admiratoare a cuplului format de el cu Aleyna.

Și tot în ediția de sâmbătă, Robi o va enerva la culme și pe Larisa, care s-a arătat mereu o susținătoare a Juliei. Tânăra nu se va lasă mai prejos și va trece și ea la atac împotriva lui Robi, căruia îi va spune să nu mai facă mișto de ea pentru că și ea îi va răspunde cu aceeași moneda și va ajunge de râsul tuturor în Casa iubirii.

Robi: Alea sunt niște mișto-uri între noi!

Larisa: „Tu nu faci mișto la adresa mea! Că eu dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea de ras!”

Virginia: Ai zis că Larisa nu e genul meu!

Robi: N-am jignit-o voiam să văd acolo niște reacții!

Citește și: „Poți să stai la ușă că tot intru dacă vreau”. Robert vrea să meargă în camera roșie peste Patrick și Larisa! Gelozia își spune cuvântul